#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Monday 11 June 2018

Τα καλλυντικά "Melis" σύμμαχος στην φυσική περιποίηση προσώπου και σώματος

Ότι πηγάζει από την φύση είναι για εμένα οτι καλύτερο για τον άνθρωπο. Έτσι, ψάχνοντας για εταιρίες καλλυντικών που να προσφέρουν φροντίδα και περιποίηση με φυτική προέλευση, γνώρισα τα καλλυντικά Mellis.
Τα καλλυντικά Melis παρασκευαζονται εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και κύριο χαρακτηριστικό σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φυσικά το μέλι.
Από την αρχαιότητα, οι περισσότεροι λαοί γνώριζαν τις θαυματουργές ιδιότητες που έχει το μέλι και τα προϊόντα του και γι' αυτό τον λόγο το χρησιμοποιησαν και στα καλλυντικά τους. H πρόπολη και κυρίως το μελισσοκερι, χρησιμοποιηθηκε και χρησιμοποιειται ακόμα σε πληθώρα καλλυντικών. Δείγμα πλούτου και ευζωίας αποτελούσε πάντα η κατανάλωση βασιλικού πολτού και μελιού. 
Οι ειδικοί της Melis συνδύασαν τις συνταγές καλλυντικών μαζί με την γνώση και δημιούργησαν τα καλλυντικά Melis. Επειδή θέλουν να προσφέρουν όσο γίνετε πιο αγνά προϊόντα στο κοινό τους, πολλά από τα συστατικά των προϊόντων τους έχουν σαν βάση την "αφαρμακη" μελισσοκομία. Χρησιμοποιωντας την "αφαρμακη " μελισσοκομία (δηλαδή την εκτροφή των μελισσιών σε σταθερό σημείο χωρίς να γίνετε χρήση φαρμάκων και χημικών) έχουν πετύχει να παρασκευασουν καλλυντικά προηγμένης ποιότητας με σύμμαχο πάντα την φύση. 
Αξίζει να τονισθεί ότι το μέλι που χρησιμοποιειται στα καλλυντικά είναι βιολογικής προέλευσης όπως επίσης και το λάδι ελιάς ενώ  τα προϊόντα ομορφιάς Melis δεν έχουν parabens, silicone, mineral oil. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ότι τα συγκεκριμένα καλλυντικά έχουν και την έγκριση του Ελληνικού φορέα για τα καλλυντικά δηλαδή την έγκριση του Ελληνικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (ΕΟΦ) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική.

Όπως καταλάβατε, τα καλλυντικά Melis με μια λέξη θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως καλλυντικά αγνά!


Όσον αφορά την γκάμα των προϊόντων, τα καλλυντικά Mellis  αυτή την στιγμή διαθέτουν προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου  (ορούς, κρέμες προσώπου, νύχτας, ματιών) και του σώματος (χεριών, κρέμες σώματος, κυτταρίτιδας, σύσφιξης). 
Έχοντας σαν στόχο την εξέλιξη, η εταιρία συνεχίζει τις έρευνες στα ήδη υπάρχοντα καλλυντικά ενώ θέλει να προσφέρει περισσότερα νέα προϊόντα στο κοινό της που να αφορούν την αντηλιακή προστασία, την παιδική και πολλές άλλες. Ελπίζω σύντομα η γκάμα των προϊόντων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 




Πριν διαβάσετε την γνώμη για τα καλλυντικά Melis, παρακαλώ θερμά να διαβάσετε το disclaimer.

Τα καλλυντικά που δοκίμασα  είναι :
Κρέμα προσώπου Melis Plus

Το πρόσωπο δέχεται τις περισσότερες φθορές με το πέρασμα του χρόνου. Τα σημάδια της γήρανσης όπως χαλάρωση του οβάλ, ρυτίδες και γενικότερα απώλεια λάμψης είναι ιδιαίτερα έντονα. Η σειρά Melis Plus στοχεύει σε αυτά τα προβλήματα. Η συγκεκριμένη κρέμα δρα προστατευτικα για το πρόσωπο ενώ τα αιθέρια έλαια που υπάρχουν σε αυτή (σανταλόξυλο, κανελλα ) είναι γνωστά για τις αναζωογονητικές ιδιότητες τους. Το έλαιο jojoba, η βιταμίνη E, η προβιταμίνη B5, όπως και το αμυγδαλέλαιο δρουν σημαντικά στην μείωση των φαινομένων γήρανσης. Αξιόλογο συστατικό αυτής της κρέμας προσώπου είναι και το έλαιο από τα κουκούτσια σταφυλιών που προσφέρει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση στο δέρμα.  Βασική ουσία σε αυτή την κρέμα προσώπου αποτελεί ο βασιλικός πολτός, που διεγείρει τα κύτταρα όπως και το μέλι και το κερί της μέλισσας.
Το άρωμα της Melis Plus πρέπει να σας πω ότι αμέσως μου τράβηξε την προσοχή. Εκλεπτυσμένο και τόσο διαφορετικό από όλες τις κρέμες που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. H υφή της κρέμας πλούσια και όμως όχι και δύσκολη στην εφαρμογή. Απορροφήθηκε εύκολα ενώ ένιωθα ένα απαλό πέπλο φροντίδας στο πρόσωπο μου ολόκληρη  την ημέρα.
Αξίζει να σας πω ότι χρησιμοποιώ την κρέμα περίπου ένα μήνα και θεωρώ ότι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Σίγουρα δεν θέλω να αναφερθώ σε ρυτίδες καθώς δεν θεωρώ ότι έχω έντονο πρόβλημα για να μπορέσω να φέρω άποψη όμως προσφέροντας ουσιαστική θρέψη και ενυδάτωση στοχεύουμε στην μείωση του προβλήματος. Συνεπώς εάν έχετε πρόβλημα γήρανσης πιο έντονο από το δικό μου, νομίζω ότι η συγκεκριμένη κρέμα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να το μειώσετε.

Ορός προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ Melis plus
Καθώς θέλησα να προσφέρω μια ολοκληρωμένη φροντίδα στο πρόσωπό μου με τα καλλυντικά Melis, συμπλήρωσα την περιποίηση με τον συγκεκριμένο ορό. Ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα αλλά εγώ θέλησα να τον εφαρμόσω μόνο το βράδυ, καθώς αυτή την περίοδο το πρόσωπό μου δείχνει να κουράζεται από την εναλλαγή του καιρού, και δεν θέλω να το φορτώνω με πολλές κρέμες τα πρωινά. Η αντιγηραντική δράση που προσφέρει το τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με τις βιταμίνες, το κολλαγόνο και φυσικά το μέλι αμέσως ενισχύει το αποτέλεσμα της κρέμας.


Κρέμα ματιών Melis Plus
Τα μάτια χρειάζονται συγκεκριμένη φροντίδα. Η κρέμα ματιών Melis Plus περιέχει βασιλικό πολτό, μέλι και βιταμίνες και προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και τροφή στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.  Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα για όποια θέλει να προσφέρει μια πλούσια φροντίδα στα  μάτια της.

Κρέμα χεριών Melis Plus
Οι κρέμες χεριών αποτελούν αγαπημένο προϊόν φροντίδας για εμένα. Χρησιμοποιωντας την κρέμα χεριών αρκετά συχνά είδα μεγάλη βελτίωση στην υφή των χεριών μου τον τελευταίο καιρό. Τα συστατικά αυτής της κρέμας, βοήθησαν τα χέρια μου να είναι πιο απαλά και ενυδατωμένα. Επίσης τα νύχια μου είναι πιο λαμπερά χάρις την χρήση της κρέμας χεριών Melis Plus. Φυσικά και εδώ το κύριο συστατικό είναι το μέλι, οπότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. 

Κρέμα σώματος για κυτταρίτιδα Melis Plus
Αυτη την περίοδο, οι περισσότερες ασχολούμαστε έντονα με την φροντίδα του σώματος. Λίγο τα μπάνια στην θάλασσα, λίγο τα καλοκαιρινά ρούχα, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το σώμα.  Αν και πιστεύω ότι η φροντίδα του σώματος θα πρέπει να γίνετε ολόκληρο τον χρόνο, υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να βοηθήσουν όλες εκείνες που θυμήθηκαν τώρα την περιποίηση σώματος.  Σύμμαχος στην φροντίδα σώματος και η κρέμα της σειράς Plus. Με αιθέρια έλαια grapefruit, κανέλας και σανταλόξυλου (γνωστά για την αποσυμφορητικη τους δράση) αλλά και γλυκερίνη, μελισσοκερι, βασιλικό πολτό, μέλι και πρόπολη (με αντιοξειδωτικές ιδιότητες) βελτιώνουν άμεσα την υφή του δέρματος και προσφέρουν μια άριστη περιποίηση ενάντια στην κυτταρίτιδα.



Κρέμα σώματος για ραγάδες και σύσφιξη Melis Plus
Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά, η κρέμα αυτή προσφέρει βαθιά  θρέψη στο δέρμα και ειδικότερα στις ραγάδες. Καθώς τα συστατικά είναι φυσικής προέλευσης, η συγκεκριμένη κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και  για την περίοδο μετά τον τοκετό ή  σε σημεία του σώματος που δέχονται μεγάλες διακυμάνσεις ελαστικότητας όπως η κοιλιά, τα χέρια και οι γλουτοί. Ακόμη είναι ιδανική για άτομα που κάνουν δίαιτα και θέλουν να προσφέρουν θρέψη σε αυτό τα σημεία του σώματος.

Προϊόντα της σειράς Melis Easy
Tα προϊόντα αυτής της σειράς είναι μελετημένα έτσι ώστε να προσφέρουν μείωση των πρώτων ρυτίδων και φροντίδα αντιοξειδωτική. Ιδανικά μπορούν αν χρησιμοποιηθουν και για ηλικίες νεότερες.

Η κρέμα ματιών Easy προσφέρει ξεκούραστο βλέμμα και χαρίζει φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.  Το δέρμα είναι πιο ελαστικό και σίγουρα θα πρότεινα την συγκεκριμένη κρέμα ματιών σαν πρώτη φροντίδα στα μάτια.

Κρέμα χεριών Melis Easy 
Πρόκειται για μια κρέμα χεριών με πιο ελαφριά υφή σε σχέση με την Melis Plus. Προσφέρει ενυδάτωση και αφήνει μια ωραία υφή στα χέρια ενώ είναι αρωματισμένη με φίνο άρωμα.



Η σειρά Melis Easy ολοκληρωνεται με την κρέμα σώματος Melis Easy. Αυτή την κρέμα πραγματικά την αγάπησα από την  πρώτη χρήση. Ιδανική για να προσφέρει θρέψη στο σώμα ειδικά τώρα που εκτειθετε στον ήλιο τόσο έντονα. Το μέλι, ο βασιλικός πολτός, η γλυκερίνη αλλά και το κερί μέλισσας και η πρόπολη, θα βοηθήσουν το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο και λαμπερό. Ευτυχώς απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα. Φυσικά το άρωμα αυτής της κρέμας σε τόνους εξωτικούς θα σας κάνει να την χρησιμοποιείται αρκετά συχνά σαν άρωμα σώματος.


Βρείτε όλα τα προϊόντα Melis  εδώ 
Facebook καλλυντικά Μelis 
Instagram Melis Cosmetics 
Αυτη την περίοδο τα προϊόντα Melis θα τα βρείτε σε ακόμη χαμηλότερη τιμή σε αυτό το link  . Με έκπτωση 20% θα θέλετε να τα αγοράσετε όλα!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την  ευγενική χορήγηση των προϊόντων 

Και μην ξεχνάτε

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: