#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 25 May 2018

Φτιάχνω milkshake σε διαφορετικές γεύσεις παρέα με τα παιδιά μου! diy milkshake in different tastes with my kids!

Μια ανάσα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι καιρός για milkshake! 
Φτιάξαμε τα δικά μας για να μπούμε σε καλοκαιρινό κλίμα. Τα milkshake που παρασκευάσαμε είναι  σε διαφορετικές γεύσεις και γίνονται εύκολα και γρήγορα και κυρίως οικονομικά! Με μόνο δυο υλικά φτιάχνετε milkshake σε μόλις 3 λεπτά! (Ευτυχώς πρόλαβα, να βγάλω μια φωτογραφία το τελευταίο ποτήρι πριν καταναλωθεί και αυτό!)




Για να φτιάξατε το δικό σας milkshake θα χρειαστείτε

την αγαπημένη σας γεύση παγωτό και
γάλα
Τόσο απλά και τόσο γευστικά!
Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε με γεύση σοκολάτα (αν βάλετε παγωτό σοκολάτα), φράουλα (με παγωτό φράουλα), φιστίκι (με το πρασινωπό φιστικί παγωτό) ή ακόμα και την αγαπημένη μου βανίλια (με παγωτό βανίλια). Φυσικά μπορείτε να πειραματιστειτε και με πιο γουστόζικες γεύσεις παγωτών όπως stracciatella, μόκα, cookies κλπ. Μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό σας σπιτικό παγωτό, ακολουθώντας αυτές τις συνταγές και να το χρησιμοποιησετε ως παγωτό αλλά και για την παρασκευή milkshake!

Εκτέλεση
Βάζετε 3 μπάλες απο το αγαπημένο σας παγωτό στο blender και προσθέτετε 200ml γάλα περίπου. Χτυπάτε στο blender για 1-2 λεπτά και ....! ΕΤΟΙΜΟ! !
Εαν θέλετε, προσθέστε σιρόπι φρούτου 3 κουταλιές της σούπας περίπου. Εμείς για παράδειγμα, βάζουμε το αγαπημένο μας σιρόπι φράουλα που φτιάχνουμε όταν παρασκευάζω την μαρμελάδα φράουλα. Ανακατεύετε καλά με ένα καλαμάκι και βάζετε το milkshake σε ποτήρι.

Καλή σας επιτυχία!

Και μην ξεχνάτε

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: