#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Thursday 21 June 2018

Καλοκαιρινό τεύχος Familives 2018

Μπορεί να έκανε την εμφάνισή τους στις αρχές του μήνα όμως όλο το καλοκαίρι θα βρείτε  λόγους για να το διαβάσετε.
Αναφέρομαι στο καλοκαιρινό τεύχος που familives που είναι γεμάτο πρωτότυπες ιδέες, συμβουλές και πολλά αξιόλογα άρθρα να διαβάσετε. Όπου και αν βρίσκεστε το καινούργιο μας διαδικτυακό τεύχος του Familives θα σας συντροφεύσει.


Το αφιέρωμα αυτού του τεύχους είναι διατροφικό και έχει σχέση με τον βασιλιά των καλοκαιρινών γλυκών που δεν είναι άλλος από το παγωτό! Βρείτε συνταγές για να φτιάξετε το δικό σας παγωτό, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο σπίτι.
Το Familives όπως θα γνωρίζετε, είναι ένα άκρως οικογενειακό περιοδικό. Οπότε θέματα με ανάλογο χαρακτήρα θα βρείτε πάντα στα τεύχη του. Σε αυτό το τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε αν οι διακοπές μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά με την οικογένεια. Δηλαδή να είναι όλοι ευτυχισμένοι και να περάσουν όμορφα. Επίσης θα διαβάσετε ένα θέμα που τειθετε αρκετά συχνά στις παρέες των γονέων. Τα όρια και πως μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια. 
Ιδανικά σαν γονείς, θα θέλαμε έναν πλήρη οδηγό χρήσης για τα παιδιά μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και είναι σύνηθες φαινόμενο να κάνουμε λάθη στην ανατροφή τους. Διαβάστε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε και προσπαθήστε να τα περιορίσετε αν όχι να τα αποφύγετε. 
Σε αυτό το τεύχος, σας γράφω για το βρεφικό μασάζ. Το  μασάζ όπως άλλωστε και κάθε είδος θεραπειας είναι σημαντικό για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Το ίδιο συμβαίνει και για τα μωρά και τα παιδιά. Διαβάστε την χρησιμότητα του όπως επίσης και κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε το καλύτερο για το δικό σας μωράκι.


Η βιταμίνη D είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον ήλιο. Παρόλο που στην Ελλάδα καυχιομαστε ότι έχουμε πολλές μέρες ηλιοφάνεια, οι περισσότεροι Ελληνες έχουν έλλειψη αυτής της τόσο σημαντικής βιταμίνης. Διαβάστε την χρησιμότητά της και πώς μπορείτε να την αυξήσετε στον οργανισμό σας. 
Το ταξίδι με τα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Βρείτε μερικές συμβουλές για να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι με αεροπλάνο παρέα με το μωράκι σας. 
Το σπίτι σας χρειάζεται ανανέωση σε καλοκαιρινή τόνους; Πάρτε ιδέες με οικονομικό χαρακτήρα πάντα από το Familives. Μικρές αλλαγές διακόσμησης μπορεί να φρεσκάρουν ολόκληρο το σπίτι σας και την διάθεση σας επίσης. 
Διαβάστε και τα υπόλοιπα άρθρα του περιοδικού. Όλα είναι γραμμένα με πολλή αγάπη και φροντίδα!


Διαβάστε το από το smartphone σας, το tablet ή τον υπολογιστή σας  και χαρείτε το καλοκαίρι!

Και μην ξεχνάτε

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: