#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 30 January 2019

Διάβασα : "Ώρα να λάμψεις"- Διαγωνισμός -έληξε


Ώρα να λάμψεις!
Oπως ανέφερα και στην προηγούμενη ανάρτησή μου, στην αρχή κάθε χρονιάς οι περισσότεροι από εμάς βάζουμε καινούργιους στόχους. Ήρθε ο καιρός λοιπόν, να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με θετική σκέψη, χαμόγελο και υγεία. 
Το βιβλίο της Μαρίας- Μαρίνας Σεραφειμίδου με τίτλο "Ώρα να λάμψεις" από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος έπεσε στα χέρια μου λίγο πριν τελειώσει το 2018 και ομολογώ ότι το διάβασα μέσα σε δύο μέρες!




Πρόκειται για ένα βιβλίο που σίγουρα θα σας εμπνεύσει, να σκεφτείτε θετικά και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την υγείας σας αλλά και την καθημερινότητά σας.Με άλλα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια ολιστική προσέγγιση του ευ ζειν με λύσεις που βρίσκουν εφαρμογή στη καθημερινή μας ζωή. 
Γνωρίζοντας την συγγραφέα και τον τρόπο γραφής της μέσα από το προηγούμενο βιβλίο της, ήταν αναμενόμενο ότι και το δεύτερο βιβλίο θα ήταν άκρως ενδιαφέρον όσο και το πρώτο.
Στο"Ώρα να λάμψεις" θα βρείτε συνταγές ομορφιάς και ευεξίας με ευκολόχρηστα πάντα υλικά. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις για να εμπλουτίσετε την διατροφή σας με θρεπτικές συνταγές (σούπες, σαλάτες, γεύματα και πολλά άλλα) όπως επίσης και προτάσεις για υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας και είναι "πολυμήχανα" για την υγεία και την ομορφιά όπως αναφέρει και η συγγραφέας.
Το βιβλίο χωρίζεται σε ενότητες και μια από αυτές αποτελεί και το φυσικό φαρμακείο που μπορείτε να έχετε διαθέσιμο στο σπίτι σας. Χειροποίητα μείγματα και συνταγές φτιαγμένες από εσάς τις ίδιες για να καταπολεμήσετε τι πιο συνηθισμένες παθήσεις με φυσικό και αγνό τρόπο.
Η συγγραφέας έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε προτάσεις για την καθημερινότητα στο σπίτι. Ιδέες για οικιακή οικονομία όπως και πολλές παρασκευές καθαριστικών χωρίς την χρήση των επιβλαβών χημικών που βρίσκουμε στα απορρυπαντικα του εμπορίου. Μερικά από αυτά που ήδη εγώ εφαρμόζω στο σπίτι είναι το πολυκαθαριστικό επιφανειών, μαλακτικό ρούχων, καθαριστικό τουαλέτας, υγρό σαπούνι χεριών.
Τέλος, το βιβλίο ολοκληρώνεται με σύντομες αλλά αρκετά κατοτοπιστικές απαντήσεις σε συνηθισμένα ερωτήματα γύρω από την υγεία, την ομορφιά, την ευεξία. Με αυτόν τον τρόπο, η συγγραφέας δημιουργεί έναν χρηστικό οδηγό ευζωίας που θα ανατρέξετε πολλές φορές στις συμβουλές του.
Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο στο βιβλιοπωλείο που ψωνίζετε ή να το προμηθευτείτε απευθείας από τον εκδοτικό οίκο, πατώντας εδώ.

Όσοι από εσάς θέλουν να διαβάσουν περισσότερες συμβουλές, μυστικά και συνταγές από το"Ώρα να λάμψεις" μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου που προσφέρουν οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος στους φίλους του Beauty Harmony Blog.
Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στο instagram θα βρείτε εδώ
Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στο facebook θα βρείτε εδώ
Καλή επιτυχία!
και  μην ξεχνάτε
                                               Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog




No comments: