#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Thursday 27 December 2018

Προετοιμασία ομορφιάς λίγο πριν το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς- Beauty Preparation for the New Year's Eve party

Είστε έτοιμοι να δεχθείτε τον καινούργιο χρόνο κάνοντας ένα γιορτινό ρεβεγιόν; Η μήπως ετοιμάζεστε  να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα; 
Ετοιμάστε και την επιδερμίδα σας κατάλληλα για να είναι λαμπερή εκείνο το βράδυ. (Στην Ελλάδα, συνηθίζουμε να λέμε ότι όπως θα ξεκινήσει η νέα χρόνια, έτσι θα εξελιχθεί και όλη την χρονιά, οπότε θέλουμε ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό που να είναι υγιές.)
Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για εκείνο το βράδυ που σίγουρα θα κάνουν το δέρμα σας, να λάμπει όλη την νύχτα!




1. Μάσκα ομορφιάς
Η μάσκα ομορφιάς ή καλύτερα η μέθοδος multi-masking θα επιφέρουν σίγουρο αποτέλεσμα. Η τεχνική multi-masking, δηλαδή η τοποθέτηση διαφορετικής μάσκας ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμψει. Διαλέξτε μάσκες ομορφιάς που γνωρίζετε το αποτέλεσμά τους. Δεν είναι καιρός για δοκιμές. 

2. Λάμψη σε ολόκληρο το σώμα
Ακόμα και αν είστε πολυάσχολοι αυτή την περίοδο, δώστε την ευκαιρία στο σώμα σας για μια περιποίηση γρήγορη αλλά αρκετά αποτελεσματική. Η ξηρή απολέπιση μπορεί να κάνει το δέρμα σας στο σώμα και πάλι λαμπερό. Ολοκληρώστε την περιποίηση σας κάνοντας επάλειψη ενός πλούσιου body butter. To body butter θα ενυδατώσει το δέρμα ενώ η πλούσια υφή του θα το κάνει να διαρκέσει περισσότερο. 

3. Τα "πολυδύναμα" serums
Τα serums- οροί προσώπου είναι πραγματικά τα μυστικά όπλα ομορφιάς πολλών γυναικών. Το αποτέλεσμα τους είναι εμφανή από την πρώτη εφαρμογή ενώ η συστηματική τους χρήση μπορεί να επιφέρει αξιόλογες βελτιώσεις στην υφή αλλά και την ποιότητα του δέρματος. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να αγοράσετε ένα serum που θα καλύψει τις ανάγκες του δέρματός σας. Τα serums με αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι τα πιο γνωστά ειδικά αυτά που περιέχουν βιταμίνη C. 

πηγή


4. Ροφήματα ομορφιάς
Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν αρκετά συμπληρώματα διατροφής και ροφήματα που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Βιταμίνες, βότανα, ιχνοστοιχεία μπορούν να επιφέρουν ένα δέρμα λαμπερό και υγιές. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Μην ξεχνάτε οτι τα παραδοσιακά ροφήματα/ αφεψήματα του τόπου μας έχουν ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και ολόκληρο τον οργανισμό. Λουίζα, τσάι του βουνού και χαμομήλι είναι από τα πιο γνωστά (διαβάστε την δική μου πρόταση για αγορά βοτάνων/ αφεψημάτων εδώ ). 

5. Ένα ιδιαίτερο άρωμα
Ο Christian Dior είχε πει : " Το άρωμα μιας γυναίκας αποκαλύπτει περισσότερα γι'αυτήν από το γραφικό της χαρακτήρα". Ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο άρωμα λοιπόν, θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή και όλοι να προσέξουν πόσο θα λάμπετε το βράδυ του ρεβεγιόν. 

Να περάσετε ένα αξέχαστο ρεβεγιόν!

Και μην ξεχνάτε
                                               Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog


No comments: