#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 1 August 2018

Tα Snails είναι τα πρώτα παιδικά βερνίκια νυχιών

Με τον ερχομό του καλοκαιριού, η κόρη μου, μου ζήτησε να βάψει τα νύχια της. Μέχρι τώρα, ο καλλωπισμός των νυχιών δεν ήταν μέσα στα ενδιαφέροντά της, όμως φτάνοντας τα 7 χρόνια, τα πράγματα άλλαξαν. Ήδη υπήρχαν πολλές φίλες της που είχαν τα νύχια τους βαμμένα οπότε ήταν αρκετά δύσκολο να την μεταπείσω. 
Έτσι ως μαμά άρχισα να ψάχνω για φιλικά ως προς τα παιδιά βερνίκια νυχιών. Φυσικά τα περισσότερα που διατείθονται στο εμπόριο δεν είναι όχι μόνο φιλικά προς τα παιδιά αλλά ούτε και σε εμάς τους ενήλικες. Περιέχουν αρκετές ουσίες που είναι αρκετά επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μάλιστα πολλές από αυτές έχουν κατηγορηθεί για προβλήματα στην ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού ειδικά τις ορμόνες συνεπώς, ούτε λόγος γiα χρήση από τα παιδιά. 
Ευτυχώς μετά από διεξοδική έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα αυτό που έψαχνα. (Ουφ!) Μια εταιρία με βερνίκια νυχιών φιλικά προς τα μικρά κορίτσια. Έτσι γνώρισα τα βερνίκια Snails. 


βερνίκια Snails πρέπει να σας πω ότι τα αγάπησα μονομιάς. Πρόκειται για μια εταιρία 100% Ελληνική που κάνει εξαγωγές σε 58 χώρες. Ναι, τα παιδικά βερνίκια Snails εξάγονται σε πολλές χώρες με μεγάλη επιτυχία παρόλο που στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνωστά. Την ιδέα της δημιουργίας τους την είχε μια πανέξυπνη Ελληνίδα, η κυρία Σκλιβάνου που βρέθηκε στην ίδια θέση όπως και εγώ. Οι κόρες της, ήθελαν να βάψουν τα νύχια τους όμως η ίδια δεν έβρισκε μια αξιόπιστη εταιρία για να αγοράσει ασφαλή για την υγεία των παιδιών της βερνίκια. 
Έτσι δημιούργησε το 2011, τα δικά της βερνίκια με την επωνυμία Snails, Safe 'N' Beautiful που τα αποτελούσαν 12 πρώτα υδατοδιαλυτά βερνίκια. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 3-4 πλυσίματα των νυχιών με σαπούνι, το βερνίκι φεύγει αρκετά εύκολα.  Δεν είναι τοξικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα από παιδιά αλλά και έγκυες. Επιπλέον δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και οι συσκευασίες τους είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Στα θετικά των βερνικιών Snails συγκαταλέγονται και η απώλεια μυρωδιάς. Τα βερνίκια τους δεν μυρίζουν καθόλου!


Σήμερα τα βερνίκια θα τα βρείτε σε περισσότερα από 2000 σημεία πώλησης. Επιπλέον η εταιρία έχει αναπτύξει πολλά περισσότερα προϊόντα από τα αρχικά 12 βερνίκια και μπορεί να καλύψει τα γούστα μικρών και μεγάλων κυριών. (Δείτε όλη την γκάμα των βερνικιών εδώ).  
Στα καλά νέα, αξίζει να τονισθεί οτι η εταιρία έχει δημιουργήσει και βερνίκια για ενήλικες που δεν ξεβάφουν εύκολα. Πρόκειται για τα βερνίκια S'N'BIO  που είναι βερνίκια που διατηρούνται αναλιωτα για αρκετό καιρό και προέρχονται από 85% πιστοποιημένα φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά με βιολογική σύνθεση. 
Εαν λοιπόν ψάχνετε και εσείς για φιλικά προς την υγεία μας βερνίκια για να βάψετε τα νύχια της, η λύση είναι τα βερνίκια Snails. Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία πώλησης και διάθεσης των προϊόντων Snails θα βρείτε εδώ όπως και στην σελίδα του Snails στο facebook  και στο instagram  

Και μην ξεχνάτε

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: