#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 18 June 2017

Familives magazine- "Πάμε διακοπές" από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σχολεία τέλος και επιτέλους αρχίζουμε να μπαίνουμε σε καλοκαιρινό κλίμα/ διακοπών😎🍦☂. Αυτές τις μέρες, ο χρόνος μου ήταν αφιερωμένος στα παιδιά εξ' ολοκληρου. Γιορτές λήξης, φωτογραφήσεις, δώρα, εκδηλώσεις όλες ήταν γεμάτες παιδικές φωνούλες και χαρά. Πού χρόνος για blogging! 
Tωρα όμως που τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για το familives blog. Το familives magazine είναι το αδερφάκι του familives. Mαζι ταξιδεύουν στην απέραντη θάλασσα του διαδικτύου. Αν και μικρούλια από θέμα ηλικίας (φέτος κλείσαμε 2 χρόνιας ζωής) τα καταφέρνουν πολύ καλά!


Το familives magazine είναι ένα blog που ασχολείται με θέματα που αφορούν την οικογένεια. Εξαιρετικά ενδιαφέρον με πλούσια θεματολογία ( προτάσεις βιβλίων, διακόσμησης, ομορφιάς, υγείας κλπ) είναι ένα blog που θα βρείτε άρθρα από διάφορους bloggers. Τα άρθρα του ανανεώνονται  πολύ συχνά και μπορεί να διαβαστεί και από μαμάδες και μπαμπάδες. Είναι χαρούμενο και σε χαλαρώνει! Να σας θυμίσω οτι παλαιότερα είχα γράψει και την  συνταγή για scrub σώματος κατά της κυτταρίτιδας που σίγουρα θα την βρείτε επίκαιρη. 

Πριν από λίγες ημέρες, θέλησα να σας παρουσιάσω ένα βιβλίο δραστηριοτητων που σίγουρα θα συντροφεύσει το παιδάκι σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Το "Πάμε διακοπές" από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι ενα βιβλίο που τράβηξε αμέσως την προσοχή στην κόρη μου. 





Και επειδή σίγουρα πολλοί γονείς ψάχνετε να βρείτε ένα καλοκαιρινό βιβλίο δραστηριοτητων, σας προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο. Διαβάστε την γνώμη μου για το συγκεκριμένο βιβλίο στο familives magazine.   Έχουμε ήδη ξεκινήσει την δημιουργική απασχόληση με το βιβλίο αυτό και κυρίως η μικρή μου δεν νιώθει οτι το κάνει αναγκαστικά, κάτι που σαν μητέρα δεν θα ήθελα με τίποτα για το παιδί μου.




Ευτυχώς στην σειρά "Πάμε διακοπές" υπάρχει βιβλίο για παιδιά που τελείωσαν τα προνηπια και έτσι ο μικρός μου δεν θα μείνει παραπονεμενος! 


Κάντε μια βόλτα στο familives magazine πατώντας εδώ 
Kαι μην ξεχνάτε οτι το familives θα το βρείτε και στο facebook. Κάντε like  για να ενημερώνεστε έγκαιρα! 

No comments: