#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 18 June 2017

Ψείρες τέλος με kid's hair lotion της bioaroma

Tα σχολεία τελείωσαν και η θερμοκρασία αρχίζει  να ανεβαίνει. Μαζί της κάνουν την εμφάνιση και οι ανεπιθύμητες ψείρες στα κεφαλάκια των παιδιών. Εαν ψάχνετε για καλλυντικά που να είναι φιλικά στο περιβάλλον και να είναι αποτελεσματικα σας έχω την λύση. Kid's hair lotion από την bioaroma!

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω *




Λίγα λόγια για την εταιρία
H bioaroma είναι μια εταιρία που βρίσκεται στην όμορφη Κρήτη. Πρόκειται για μια εταιρία καλλυντικών που διαθέτει τον δικό της κήπο με καλλιέργειες βοτάνων και φυτών που χρησιμοποιουνται για την παρασκευή των καλλυντικών. Στα ιδιόκτητα αποστακτήρια της εταιρίας, λαμβάνουν τα πολύτιμα έλαια και συστατικά και στην συνέχεια τα χρησιμοποιουν για τα καλλυντικα. Επίσης διαθέτουν μουσείο αλλά και τον κήπο των καλλιεργειών τους για όσους ενδιαφερονται να επισκεφθούν τους χώρους και να δουν από κοντά πως φτιάχνονται τα περίφημα καλλυντικά της bioaroma. 
Για την δημιουργία των καλλυντικών αξιοποιήθηκαν συνταγές απο Κρητικες γιαγιάδες αλλά και οι γνώσεις των Μινωιτων στην παρασκευή των καλλυντικών. Βασικά συστατικά στα καλλυντικά τους είναι το κερί μέλισσας, το κρητικό λάδι, το περίφημο δίκταμο και τα αιθέρια έλαια της κρητικής γης.

H kids hair lotion είναι μια λοσιόν που περιέχει αιθέρια έλαια τσαγιοδεντρου, κανέλας και ευκαλύπτου. Τα τρία αυτά έλαια είναι γνωστά για τις απωθητικές ιδιότητες όσον αφορά τις ψείρες.  Επίσης περιέχει αιθέριο έλαιο ρίγανης. Έτσι το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθει ακόμη και σε πολύ μικρές ηλικίες παιδιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και χρησιμοποιειται σαν spray  μετά το λούσιμο. Στα θετικά του προϊόντος να προσθέσω οτι αφήνει μια απαλή μυρωδιά στο κεφαλάκι του παιδιού που δεν θυμίζει με τίποτα τα γνωστά αντιφθειρικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.  Tέλος , η τιμή μου είναι πραγματικά φιλική☺  οπότε άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθει και προληπτικά σε καθημερινή βάση.
 Δείτε ολόκληρη την σειρά των προϊόντων της bioaroma για τα παιδιά  εδώ.

Disclaimer
PR sample


No comments: