#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 7 April 2017

Διασκεδάσαμε με το βιβλίο "Πάσχα με τον Χρήστο" We enjoyed the book "Easter with Chris"

Μας αρέσει να περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας  και οι  κατασκευές  είναι οτι καλύτερο για να νιώσουμε την άνοιξη και το Πάσχα.
Φέτος που ο μικρός μου μπορεί να χειριστεί το ψαλίδι άψογα,το σπίτι έχει μετατραπεί σε ένα εργαστήριο πασχαλινών κατασκευών. 

Αφορμή γι αυτό ήταν άλλωστε και το βιβλίο που έφτασε στα χέρια μου μετά την συνάντηση των bloggers στην Λάρισα πριν από λίγες μέρες από τις γενναιόδωρες εκδόσεις του Ψυχογιού. Το βιβλίο *Πάσχα με τον Χρήστο* του Χρήστου  Δημόπουλου μας έχει βάλει σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το φετινό Πάσχα μέσα όμως από διασκεδαστικο τρόπο. Οι κατασκευές που παρουσιάζονται είναι ιδανικές για τις πρώτες σχολικές ηλικίες και πολλή καλαίσθητες.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε.Ο Χρήστος Δημόπουλος βραβευμένος για την πρωτότυπη και ίσως μοναδική παιδική εκπομπή  αυστηρά για τα παιδιά *Ουράνιο τόξο* ξέρει να αγγίζει τις παιδικές ψυχές και να προσφέρει ψυχαγωγία στα παιδιά.
Μερικές από τις κατασκευές που θα βρείτε στο βιβλίο *Πάσχα με τον Χρήστο*  είναι: διακοσμητικά φαναράκια, πρωτότυπες λαμπάδες, πασχαλινά καλαθάκια, αυγά ζωάκια και πολλά άλλα. 
Ακόμη και αν δεν είστε από τους γονείς που καταπιάνονται με τις χειροτεχνίες,οι οδηγίες είναι τόσο κατανοητές και απλές που θα δυσκολευτείτε πολύ να αποτύχετε. Επίσης δεν χρειάζονται ακριβά υλικά για να τις υλοποιήσετε ,κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην σημερινή εποχή.
Στο βιβλίο *Πάσχα με τον Χρήστο* θα βρείτε ακόμη σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, χρωμοσελίδες, λαβύρινθους  και πολλές άλλες δραστηριότητες για να περάσει το παιδί σας αξέχαστα τις πασχαλινές του διακοπές.
Καλή διασκέδαση!

4 comments:

Anna Michti said...

Μας αρέσουν πολύ οι κατασκευές, ειναι πραγματικά ο πιο δημιουργικός τρόπος για να περάσουμε το Πάσχα μας. Σε ευχαριστούμε για την όμορφη πρόταση!

Maria Ifad said...

Λατρεμένος ο Χρήστος Δημόπουλος και το "Ουράνιο τόξο"! Παρακολουθούσα την εκπομπή ανελλιπώς κάθε μεσημέρι και χοροπηδούσα από τη χαρά μου, όταν έδειξε τη ζωγραφιά μου που έστειλα! Από τότε συγκινούμαι κάθε φορά που μαθαίνω για κάποιο βιβλίο του Δημόπουλου! Χαίρομαι που διασκεδάσατε οικογενειακώς με το βιβλίο αυτό και σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία!

Mαρία Γεωργακού said...

Hope Hopkins νομιζω ολη της γενιας το λατρεψαμε

Mαρία Γεωργακού said...

Αnna Michti νομιζω οτι αποκτουν ωραιες αναμνησεις με αυτες τις χειροτεχνιες