#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 12 April 2017

Mυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες Νο15 Beauty and wellness tips for moms No15

Mεγάλη Εβδομάδα και όλες οι μαμάδες έχουμε μπόλικες ετοιμασίες για το Πάσχα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις υποχρεώσεις που σαν νονές μπορεί να έχουμε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.
Η περιποίησή μας όμως δεν θα πρέπει να αμελείτε αυτές τις μέρες. Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να σας παρουσιάσω μια μάσκα ομορφιάς. Μια μάσκα που δουλεύει σαν ολόκληρη περιποίηση και θα σας προσφέρει λάμψη τις μέρες αυτές. 

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι μάσκες ομορφιάς είναι πάρα πολλά. Οι μάσκες ομορφιάς σε σύγκριση με τις κρέμες προσφέρουν καλύτερη φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόζοντας στο πρόσωπό μας μια μάσκα προσφέρουμε πολύτιμα συστατικά σε αυτό όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ενυδατικές ουσίες. 
Οι σπιτικές μάσκες μπορούν να προσφέρουν και αυτές άριστα συστατικά στο πρόσωπο μας. Εγώ θα σας παρουσιάσω μια εύκολη σπιτική μάσκα που δρα και σαν απολεπιστικο προσώπου. Έτσι θα πετύχετε και απολέπιση αλλά και ενυδάτωση.

Disclaimer Διαβάστε την γνώμη μου για όλες τις προτάσεις ομορφιάς που σας παρουσιάζω 

Για την απολεπιστική μάσκα προσώπου θα χρειαστείτε

1 κουτ γλυκού αγνό μέλι
1/2 κουτ γλυκού σόδα μαγειρική 

credits


Αρχικά πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή της μάσκας, καθαρίστε το πρόσωπό σας χρησιμοποιωντας το κατάλληλο καθαριστικό, την λοσιόν που αρμόζει στις ανάγκες του προσώπου σας και μετά την μάσκα. Με αυτόν τον τρόπο, τα πολύτιμα συστατικά της μάσκας θα εισχωρήσουν καλύτερα στην επιδερμίδα και φυσικά θα έχετε καλητερα αποτελέσματα. 
Ύστερα  ανακατέψτε τα υλικά στα χέρια σας και στην συνέχεια απλώστε τα πάνω σε στεγνό πρόσωπο. Κάντε ένα απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Ξεβγαλτε το μείγμα με χλιαρό νερό. Συνεχίστε με την ενυδατική σας κρέμα ημέρας. 

Το μέλι έχει πολλά φυσικά ένζυμα που προσφέρουν απολεπιστικες ιδιότητες όταν εφαρμοστούν στην επιδερμίδα. Επιπλέον, περιέχει πολλά συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα και γι΄αυτο από την αρχαιότητα χρησιμοποιείται σε πολλές περιποιήσεις ομορφιάς. 
Η μαγειρική σόδα είναι καθαριστική. 

Σας προτείνω να κάνετε αυτή την απολεπιστικη μάσκα μια φορά την εβδομάδα.

Καλή επιτυχία !

1 comment:

Unknown said...

Τόσο εύκολη και απλή που ούτε μου πέρασε από το μυαλό!!! Και ειναι και ότι χρειάζομαι αυτο το διάστημα. Μία φορά την εβδομάδα φαντάζομαι είναι οκ ε?