#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Tuesday 28 March 2017

Οταν 6 bloggers συναντήθηκαν.. - When 6 bloggers were having a meeting..

Πέρασαν σχεδόν 2 εβδομάδες από το .."Όταν 6 bloggers συναντήθηκαν" και νομίζω  ήρθε ο καιρός να σας αποκαλύψω τι πραγματικά ήταν αυτή η συνάντηση. 

Ήταν κάπου στα μέσα του Γενάρη, όταν μου ήρθε η ιδέα ότι θα ήθελα να συναντήσω με άλλες bloggers από τα μέρη μου. Διάβαζα οτι άλλες μαμαδοbloggers συναντιουνται αρκετά συχνά στην πρωτεύουσα και σκέφτηκα ότι όλες εμείς οι bloggers της επαρχίας δυστυχώς είμαστε απομονωμένες από αυτές τις συναντήσεις.(Όχι γιατί δεν μας κάλεσαν oι bloggers της Αθήνας αλλά γιατί η απόσταση μας κρατά μακριά να βρεθούμε και να μιλήσουμε). Εξάλλου θα είχαμε τόσα πολλά να πούμε αλλά τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά!
 Έτσι μου γεννήθηκε η ιδέα,της συνάντησης μαμαδοbloggers - beauty bloggers από την Θεσσαλία. 
Γνώριζα  ήδη την Αννα απο την πόλη μου και έτσι  ένα πρωινό καταστρώσαμε το πλάνο συνάντησης. Τα κορίτσια που προσκαλεστηκαν δέχθηκαν γεμάτες ενθουσιασμό. 
Καλέσαμε λοιπόν 
από την Λάρισα την Μαρία (beauty &craft& food blogger)  και την Τόνια (beauty and mom blogger) 
από τα Τρίκαλα την Ελευθερία (momblogger)
και από την Καρδίτσα την Nίκη (mom blogger)



Η συνάντηση ορίστηκε να γίνει κάπου στην μέση και έτσι επιλέξαμε την Λάρισα. Ημερομηνία: 12 Μαρτίου το μεσημέρι. Οι Λαρισαιες ψάξαν για σημείο συνάντησης και μας πρότειναν κάποια και τελικά επιλέξαμε το "The wall"  που μείναμε όλες ευχαριστημενες. Η συνάντηση δεν είχε χρονικό οριο. Όλες γνωρίζαμε ότι θα ξεκινούσε για καφέ και ίσως να συνέχιζε και για φαγητό αλλά όριο δεν είχαμε βάλει. 
Όλες και η αφεντιά μου πρώτη και καλύτερη, ανυπομονουσαμε  να ρθει η μέρα της συνάντησης. Με τα κορίτσια μιλούσα ήδη αρκετό καιρό αλλά ήμουν πολύ ανυπόμονη να τις γνωρίσω από κοντά. Ευτυχώς οι μέρες κύλησαν γρήγορα και την Κυριακή το πρωί, ξεκινήσαμε παρέα με την Αννα προς την Λάρισα. Κατά την διαδρομή, εγώ και η Αννα, γλώσσα δεν βάλαμε μέσα! Κουβεντιαζαμε συνέχεια. 
Φτάνοντας στο σημείο συνάντησης συναντήσαμε και τις υπόλοιπες κοπέλες και αρχίσαμε την κουβέντα. Όλες νιώθαμε σαν να γνωριζομασταν χρόνια και συζητήσαμε τόσα θέματα. Αρχικά η κουβέντα μονοπώλησε γύρω από την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά. Η αντιζηλία και η ακαταστασία των παιχνιδιών συζητήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Στην συνέχεια μιλήσαμε για τα προσωπικά μας σχέδια όσον αφορά το blogging όπως επίσης και για θέματα γύρω από αυτό. Μαγειρική, γρήγορες συνταγές, αγαπημένα βιβλία, ομορφιά και μόδα δεν λείπουν πότε από γυναικοπαρεες. -Ευτυχώς που δεν ήταν παρόντες οι σύντροφοι μας γιατί θα είχαν βαρεθεί. -Ροφήματα, χυμοί και καφέδες σερβιριστηκανε αλλά μετά από ένα 3ωρο ήρθε η ώρα και για μεσημεριανό. Τα πιάτα που διαλέξαμε όλες ήταν νοστιμοτατα και ευχαριστηθηκαμε και το φαγητό. 6 ώρες κουβεντιασαμε γελάσαμε και περάσαμε αξέχαστα. Δεν κουραστήκαμε καθόλου!

Aπο αριστερά προς τα δεξιά: H Eλευθερία, η Τόνια και δεξιά η Μαρία

Απο αριστερά προς τα δεξιά: Η Αννα, εγώ! και η Νίκη 

 Βγάλαμε και φωτογραφίες για να θυμόμαστε αυτή την συνάντηση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν τράβηξα και πολλές φωτογραφίες. Βασικά βαριόμουνα και ήθελα περισσότερο να γνωρίσω τα κορίτσια. Ευτυχώς όλες κατάλαβαν οτι είχα μια τεμπελιά εκείνη την ημέρα και μου πρότειναν να μου δώσουν τις δικές τους φωτογραφίες. 
Επίσης είχαμε και αναμνηστικά δωράκια. Η Ελευθερία θέλησα να ετοιμάσει όμορφα σουπλα με τα λογότυπα όλων των blogs μας όπως επίσης και καρτελάκια με τα ονόματα μας. 


Στο τραπέζι της συνάντησης μια όμορφη κορνίζα με το λογότυπο την συνάντησης οριοθέτησε τον χώρο φτιαγμένη και αυτή από την γλυκιά Ελευθερία. Η  γελαστή Νίκη δημιούργησε τα μίνι βιογραφικά μας οπου η καθεμιά πήρε στο τέλος της συνάντησης και έτσι μάθαμε η μια για την άλλη ακόμα περισσότερα πράγματα. Η συντοπιτισσα Αννα θέλησε να μας γλυκάνει και ετοίμασε όμορφα cupcakes και μπισκότα ζαχαροπαστας. 



Δυστυχώς δεν πρόλαβα καν να τα δοκιμάσω γιατί η κόρη μου τα "καταχώρησε" ως το κολατσιό για το σχολείο της. Την Δευτέρα που γύρισε από το σχολείο μου ανακοίνωσε μάλιστα οτι οι φίλες της ξετρελάθηκαν με την διακόσμηση των γλυκών και της άρεσαν παρα πολυ!
Τελος, θα ήθελα να επισημάνω οτι κάποιοι συνεργάτες των blogs μας προθυμοποιηθηκαν να  ενισχύσουν την προσπάθεια μας για αυτή την συνάντηση. Έτσι θέλησαν να μας χαρίσουν προϊόντα τους και όλες θέλουμε να τους ευχαριστησουμε θερμά. Για εμάς τις bloggers ήταν μια καλή ευκαιρια να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με εταιρίες που στηρίζουν το έργο μας. Οι εταιρίες αυτές λοιπόν που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την συνάντηση είναι οι εξής 


Η miss poua οπου δημιούργησε αποκλειστικά για αυτή την συνάντηση βραχιολακια για όλες εμάς





Η Chiron Kentayros με τα γνωστά βιολογικά βότανα Πηλίου


Η Αmygdalea με τα φυσικά καλλυντικά 


Η Cura Naturale με τα χειροποίητα προϊόντα ομορφιάς και 


Η εκδόσεις Ψυχογιός με τα υπέροχα παιδικά βιβλία δώρο για τα παιδάκια μας. 



Φυσικά για την εταιρία Chiron και τα προϊόντα της που μου αρέσουν πολύ  μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερη ανάρτηση μου.Σύντομα θα διαβάσετε την κριτική μου και για τα υπόλοιπα προϊόντα  που έλαβα σε αυτή την συνάντηση.  

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τις εντυπώσεις των άλλων κοριτσιών στα δικά τους blog. 
Tης  Αννας στο blog της "Working mama"
της Τόνιας στο blog της "Τonia's BeautyWorld"
της Μαρίας στο blog της "Ομορφη μέσα έξω"

Μέχρι την επόμενη συνάντηση λοιπόν!


{Βackstage¨: Το dress code δεν είχε συζητηθεί πριν από την συνάντηση αλλά οι 3 επιλέξαμε φουλάρι και περίτεχνο δέσιμο για να εντυπωσιάσουμε. Επίσης 3 είχαν βαμμένα τα νύχακια τους  και η Αννα πήρε το βερνίκι να βάψει τα νύχια κατά την διαδρομή αλλά με την κουβέντα, ξεχάστηκε. Εγώ φυσικά δεν το είχα βαμμένα για μια ακόμη φορά.  Oι φωτογραφίες ανήκουν όλες στις υπόλοιπες κοπέλες εγω τράβηξα κάτι άθλιες👎 Όλες επιλέξαμε κρεατικό συνοδεία σαλάτας για να προσέχουμε την διατροφή μας. Είπαμε να παραγγειλουμε και γλυκό αλλά πόσο να καθίσουμε. Θα πήγαινε απόγευμα! Εγώ ήθελα να κρατήσω σημειώσεις, (παντα κρατω) όμως ήθελα να 👀παρακολουθώ και την συζήτηση οπότε η Τονια είχε δίκιο. Δεν τα σημείωσα ολα όσα ήθελα να σας παρουσιάσω. ☺}

4 comments:

Δεσποινα Κολαγκη said...

τι υπεροχη αναρτηση και ποσο τελεια περασατε!!! φιλια

Maria Ifad said...

Απολαυστική η ανάρτησή σου, Μαράκι! Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την τόσο όμορφη πρωτοβουλία να γνωριστούμε από κοντά! Γέλασα με την αναφορά στο dress code και τα βαμμένα νύχια! Είσαι κι εσύ πολύ της λεπτομέρειας, σαν και μένα χαχαχα! Φιλιά!

toniamakeupdiaries said...

Από τις πιο περιγραφικές και λεπτομερής αναρτήσεις Μαρία μου! Θα τα πούμε σύντομα από κοντά!!!!

Unknown said...

Εμένα πάλι μου άρεσε το backstage!!! Πότε θα κανονισουμε συνάντηση!!!!!!