#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 6 November 2016

Ονειρα Τέχνης- 1ο τεύχος- Ημερολόγιο ομορφιάς για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ενα ολοκαίνουργιο διαδυκτιακό περιοδικό, το Ονειρα Τέχνης"!

Το "Όνειρα Τέχνης" που έκανε την παρθενική του εμφάνιση πριν από μερικές μέρες είναι ένα περιοδικό- δημιουργία της Πέρσας Πατση. Όσοι κινείστε στον χώρο της τέχνης είμαι σίγουρη οτι θα την έχετε γνωρίσει ή έστω θα έχετε ακούσει για αυτή. Πρόκειται για ένα άτομο άκρως δημιουργικό και γεμάτο αστείρευτη έμπνευση. Από την φύση της είναι καλλιτέχνης και δημιουργεί διάφορα καλλιτεχνήματα (ξεκίνησε με την δημιουργία βενετσιάνικων μασκών αλλά ασχολείται με πολλά και ποικίλα θέματα). Η Πέρσα Πατση λοιπόν, δεν σταμάτησε μόνο να δημιουργεί αλλά θέλησε να οργανώσει όσο γίνετε περισσότερες κυρίες που ασχολούνται με τις χειροτεχνίες και να της εντάξει σε έναν κατάλογο καλλιτεχνών που να είναι διαθέσιμος και για τους φιλοτέχνες αλλά και τους αγοραστές. Και αφού μπόρεσε και το έκανε και συνεχίζει να το κάνει αυτό με μεγάλη επιτυχία, θέλησε να πάει ένα βήμα πιο πέρα και να δημιουργήσει ένα περιοδικό όπου οι αναγνώστες του  θα μπορούν να παίρνουν ιδέες και συμβουλές  από τους ίδιους τους χειροτέχνες. Με βάση αυτή την ιδέα, δημιουργήθηκε το περιοδικό "Ονειρα Τέχνης".
Η Πέρσα Πατση (είναι πολύ καλή μου φίλη) όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο περιοδικό αρθρογραφώντας, δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά.  Στο πρώτο τεύχος που κυκλοφορεί υποδεχόμαστε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς γεμάτες χειροτεχνίες.Θα γνωρίσετε κυρίες που φτιάχνουν απίστευτες χειροτεχνίες. 
Τώρα όσον αφορά εμένα, σκέφτηκα οτι ένα πλάνο- ημερολόγιο  ομορφιάς για τις γιορτινές μέρες θα ήταν ότι καλύτερο. Σας έφτιαξα ένα πλάνο ομορφιάς που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τον εαυτό σας όσο γίνετε καλύτερα και να δείχνετε λαμπερή τις γιορτινές ημέρες.. Το ημερολόγιο ξεκινά ακριβώς ένα μήνα πριν από τις γιορτές και ολοκληρώνετε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Eαν τώρα θέλετε να ενημερώνεστε για καθετί που τρέχει σχετικά με το περιοδικό "Ονειρα Τέχνης" κάντε Like στην σελίδα του στο facebook.
Tέλος εαν ειστε χειροτέχνισσα και θέλετε να παρουσιάσετε και σε άλλους τις δημιουργίες σας επικοινωνήστε στο mail oneiratexnis@gmail.com
Kαλό ξεφύλλισμα!

No comments: