#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 29 January 2014

2ος Διαγωνισμός-Give away! 2nd give away!


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!
/
Ναι! Ναι !

Πέρασαν 2 χρόνια απο την πρώτη μου ανάρτηση και θέλω να το γιορτάσω και πανω απ'όλα να σας πω "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!"



http://www.clker.com/cliparts/U/e/N/t/b/3/cake-with-2-candles-hi.png

 


Ηταν Φεβρουάριος 2012  όταν θέλησα δειλά δειλά να ξεκινώ το δικό μου ιστολόγιο. Σαν συνέχεια της δουλειάς μου αλλά κυρίως ώς ανάγκη να γράφω όλα όσα αφορουν την ομορφιά και ευεξία που με ρωτούσαν οι πελάτισσες μου και οι φίλοι. Ολα εκείνα που δεν προλάβαινα να τους εξηγήσω ή πολλές φορές έπρεπε να ψαξω πρίν τους απαντήσω.
Επιπλέον, η μητρότητα! Ποιά μαμά δεν μπορεί να αναφερθεί σε αυτή την μαγική εμπειρία; Ποιά μαμά μπορεί να κρύψει όλα εκείνα που γευεται παρέα με τα παιδιά της και την οικογένεια της; Επίσης πώς να μην ενημερώσεις άλλες μαμάδες για πράγματα που αφορουν τα παιδιά και την ανατροφή; Από της φύση μου είμαι δεκτική, οπότε το ιστολόγιο ήταν μια ακόμη ευκαιρία για να ενημερώνω μαμάδες, γυναίκες και όχι μόνο.

Και για να μην μακρυγορώ -έτσι κατέληξα σε 163 αναρτήσεις μέχρι σήμερα (μακάρι να μπορούσα να έχω περισσότερο χρόνο για γράψιμο) - με ποικίλα θέματα και 45.000 χτυπήματα-επισκέψεις απο εσάς!
[Ελπίζω στο μέλλον να έχω περισσότερο χρόνο για περισσότερες αναρτήσεις! ]


Για να σας ευχαριστήσω λοιπόν, σας ετοίμασα αυτόν τον διαγωνισμό με δώρο απο "καρδιάς" όπως λένε!

2 Shower Gel αρωματοθεραπείας της Eve Taylor Cosmetics 

 

 2 Shower Gel λοιπόν (το ένα είναι το Astrelle και το άλλο το Citrelle)
To Astrelle ( Χαλαρωτικό Shower Gel με αιθέρια έλαια λεβάντας, γαλβανο και γεράνι)
θα κληρωθεί για τους τυχερούς του ιστολογίου ενώ
 το Citrelle  (Shower Gel Ανανέωσης με αιθέρια έλαια  Lime και Petitgrain )για τους τυχερούς   στο προφιλ του Beauty harmony blog  στο facebook!

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 29/1/2014 και λήγει  28/2/2014 (12 το μεσημέρι)
Προσκαλέστε και τους φίλους σας!!


φυσικά, μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτόν τον διαγωνισμό και να προσκαλέσετε και τους φίλους σας να λάβουν μέρος!
/
 
Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το σχόλιό σας (στο τέλος αυτής της ανάρτησης). Απλό, έτσι; Μπορείτε να συμμετέχετε και στις δυο κληρώσεις αν το επιθυμείτε, αφήνοντας και εδώ και στο facebook από ένα σχόλιο.


Πως να αφήσετε το σχόλιό σας {για όσους δεν γνωρίζουν}: κάτω από την ανάρτηση υπάρχει ένα κουτάκι που γράφει μέσα 'Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας'. Μέσα εκεί θα γράψετε αυτό που θέλετε και κατόπιν θα πάτε εκεί που γράφει 'Υποβολή σχολίου ως' και θα επιλέξετε το 'Ανώνυμος/η' αν φυσικά δεν έχετε mail. Τέλος πατήστε 'Δημοσίευση' και είστε έτοιμοι. Το σχόλιό σας όμως μην το αφήσετε ανώνυμο, παρακαλώ. Σημειώστε το όνομα και το αρχικό από το επίθετό σας ή ένα ψευδώνυμο εάν δεν θέλετε να αφήσετε ονομαστικό σχόλιο. Αυτό καθιστά ευκολότερο να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε περίπτωση που κερδίσετε!

Οι νικητές  θα  ανακοινωθεί και στο ιστολόγιο αλλα και στην σελίδα του ιστολογίου στο facebook


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!  

Επίσης παρακαλούμε όσοι έχετε Facebook, Twitter ή Google + να μην παραλείψετε να το κοινοποιήσετε  και στους φίλους σας! - See more at: http://www.anthomeli.com/2013/10/sarabeo-kids-2.html#more

5 comments:

κ.βαρδακη said...

Κατερινα Β.
Χρονια Πολλα και στα 100 με υγεια!!

Anonymous said...

kalh epitixia

Anonymous said...

Μπράβο Μαράκι! Συγχαρητήρια και εις άλλα ... με υγεία! ΖΩΗ Σ.

T.A.J.P said...

Εγώ είμαι καινούρια στο blog σου και χαίρομαι που βλέπω ότι έχεις κάνει σπουδές πάνω στην αισθητική ώστε να εμπιστεύομαι τη γνώμη σου και όσα προτείνεις.Καλώς σε βρήκα!

Mαρία Γεωργακού said...

καλως ηρθες Σαββίνα! ευχαριστω πολύ για τα σχολια σου!