#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Monday 22 October 2012

Πώς να πετυχετε τέλεια αποτελέσματα με την αποτρίχωση με κερi- How to achieve the best result in waxing


Θα σας πάρει κάπου 4 συνεδρίες αποτρίχωσης κεριού για να μπορέσετε να δείτε τέλεια αποτελέσματα από την μέθοδο του κεριού. Οπότε ξεκινήστε τώρα και έτσι θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα την άνοιξη που θα θέλετε να έχετε απαλό και τέλειο αποτριχωμένο δέρμα.
Βασικά, πριν την πρώτη αποτρίχωση με κερί, αφήστε 3 εβδομάδες την τρίχα να μεγαλώσει  και μετά επισκέφθειτε την αισθητικό σας για αποτρίχωση.
Είναι βέβαιο, ότι στην πρώτη αποτρίχωση, το δέρμα σας δεν θα είναι και τόσο απαλό αλλά μην απογοητεύεστε. Προσωπικά, δεν βγάζω τις  τρίχες που δεν βγήκαν από το κερί με τσιμπιδάκι, γιατί θεωρώ ότι βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια, στην επόμενη συνεδρία αποτρίχωσης, οι τρίχες που βγήκαν με το τσιμπιδάκι δεν θα βγουν  και πάλι και έτσι πάντοτε κάποιες θα μένουν και ποτέ δεν θα είναι τελείως αποτριχωμένη η περιοχή. Πιστέψτε με, οι πελάτισσες μου, έχουν δει διαφορά με αυτή την μέθοδο.
Κάντε αποτρίχωση κάθε 4 εβδομάδες και όχι αργότερα, καθώς έτσι θα επιτύχετε τις τρίχες στην φάση που θέλουμε και εσείς δεν θα νιώθετε έντονα πόνο.

unsplash.com

Mεταξύ των συνεδρίων αποτρίχωσης

Mην κάνετε ξυράφι ούτε αποτριχωτικη κρέμα, καθώς έτσι θα δυναμώσει η τρίχα (άρα θα εμφανιστεί πιο έντονη, πιο σκουρη και πιο γρήγορα). Κάντε λίγο υπομονή και θα ανταμειφθείτε από το κερί.
Για να μειώσετε το πρόβλημα κάποιων τριχών, «να γυρίζουν μέσα στο δέρμα» μετά την αποτρίχωση με κερί, κάντε 2-3 φορές την εβδομάδα απολέπιση με ένα ήπιο scrub σώματος. Στην συνέχεια βάλτε body lotion κάθε μέρα. Έτσι το δέρμα θα ενυδατωθεί και οι τρίχες θα βγουν «σωστά» και όχι μέσα στο δέρμα. 
Εαν πάλι εμφανίζονται σπυράκια, ίσως σας βοηθήσουν και αυτές οι συμβουλές

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog





No comments: