#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 23 September 2018

Τα προιόντα Health & Beauty Dead Sea Minerals είναι μια πραγματική εμπειρία spa στο σπίτι

Το μεγαλύτερο spa στον κόσμο είναι φυσικό και βρίσκεται στα σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας. Αναφέρομαι φυσικά στην Νεκρά Θάλασσα, το θαύμα της φύσης όπως έχει χαρακτηριστεί εδώ και πολλούς αιώνες. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια  μεγάλη λίμνη που πριν εκατομμύρια χρόνια συσσωρεύτηκε στο εσωτερικό της θαλασσινό νερό. Καθώς περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία και μεγάλες ποσότητες αλάτι, περίπου 25% , κανένας οργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει. Όμως όλα αυτά τα στοιχεία που μόλις ανέφερα, έχουν την ιδιότητα να διαπερνούν το δέρμα και να προσφέρουν πολύτιμα στοιχεία σε αυτό και γενικότερα σε ολόκληρο τον οργανισμό. 
Έτσι επάξια έχει δοθεί στην Νεκρά Θάλασσα ο τίτλος ως το καλύτερο φυσικό spa στον κόσμο. Οι κοσμετολογοι αναγνωρίζοντας αυτή την αξία, θέλησαν να εκμεταλλευτουν τα στοιχεία της και δημιούργησαν προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από την Νεκρά Θάλασσα. Μια από αυτές τις εταιρίες που ειδικεύεται εξ' ολοκλήρου στην δημιουργία και παραγωγή προϊόντων από την Νεκρά Θάλασσα είναι η Health & Beauty Dead Sea Minerals. 





Η εταιρία Health & Beauty Dead Sea Minerals κατασκευάζει κάτω από διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από την Νεκρά Θάλασσα, στο Ισραήλ. Τα προϊόντα τους (πάνω από 200 διαφορετική κωδικοί προϊόντων!) απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Γνωρίζοντας την ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει η Νεκρά θάλασσα  και προσθέτοντας αιθέρια έλαια και άλλα πολύτιμα συστατικά (βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία κ.α) προσφέρουν προϊόντα άριστης ποιότητας γνωστά σε όλο τον κόσμο. 
Είναι σίγουρο ότι χρησιμοποιώντας προϊόντα Health & Beauty Dead Sea Minerals θα νιώσετε μια απόλυτη εμπειρία spa στον χώρο σας. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που είχα την χαρά να δοκιμάσω προϊόντα της εταιρίας. Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:

Αnti-cellulite soap (κωδ. 226)
Αν και δεν είμαι φίλος των σαπουνιών, το συγκεκριμένο σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας με έκανε να αναθεωρήσω. Αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φυτικών συστατικών μπερδεύονται μαζί με στοιχεία από την Νεκρά Θάλασσα και δημιουργούν αυτό το σαπούνι απολέπισης. Βοηθά στην μείωση του προβλήματος της κυτταρίτιδας και προσφέρει βαθιά απολέπιση σε σημεία που ταλαιπωρουνται από αυτή όπως οι γλουτοί, τα μπράτσα, τα πόδια και οι κοιλιά. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι πιο όμορφο και η κυκλοφορία του αίματος καλύτερη. 
Καθώς είναι σε μορφή μπάρας, το προϊόν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλές εφαρμογές ενώ η τιμή μου είναι πολύ οικονομική γι' αυτό που προσφέρει. 

Intensive Black Mud Body Cream (κωδ. 2005)
Χωρίς αμφιβολία θεωρώ οτι αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Η "ισχυρή κρέμας σώματος από μαύρη λάσπη" όπως είναι γνωστή, αποτελεί την λύση για πολύ ξηρά δέρματα. Η Νεκρά Θάλασσα συστήνεται από πολλούς γιατρούς ως το ιδανικό μέρος για να θεραπεία σε κάποιον που πάσχει από ξηροδερμία και ψωρίαση. Η λάσπη που παράγεται σε αυτό το μέρος, μπορεί να θεραπεύσει ή έστω να περιορίσει την έντονη ξηρότητα. 
Το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει όλη την "δύναμη" την λάσπης  καθώς και πολλά ακόμα συστατικά όπως βιταμίνες, argan oil, λάδι καρύδας, αιθέρια έλαια, ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο) που σίγουρα θα βοηθήσουν στο πρόβλημα ξηροδερμίας και ξηρότητας. Καθώς δεν περιέχει paraben είναι ιδανικό και για τα παιδιά. 
Δεν σας κρύβω ότι η συγκεκριμένη κρέμα, πέρασε από δοκιμή και στα παιδιά μου που υποφέρουν από ατοπικό δέρμα. Καθώς η Intensive Black Mud Body Cream είχε όλα τα προαπαιτούμενα για να μπει σε δοκιμαστική φάση στο δέρμα των παιδιών, τα αποτελέσματα ήταν αξιόλογα. Με την χρήση της, πετύχαμε βαθιά ενυδάτωση και έτσι μειώθηκε αισθητά το πρόβλημα του ατοπικού δέρματος και οι συνέπειες που επιφέρει αυτό. Επιπλέον, η μυρωδιά του προϊόντος ήταν τόσο ευχάριστη και θύμιζε καθαριότητα, μιας και περιείχε αιθέριο έλαιο λεβάντας. 

Firming & Nourishing Pomegranates Cream (κωδ 1218)
Μια ακόμη κρέμα ενυδάτωσης για το σώμα που προσφέρει παράλληλα και σύσφιξη. Τα συστατικά από την Νεκρά Θάλασσα σε συνδυασμό με πολύτιμα άλλα στοιχεία της φύσης γνωστά για την αντιγηραντικές τους και συσφικτικές τους ιδιότητες δημιουργούν μια κρέμα πολυτέλειας. Το έλαιο του ροδιού είναι σε μεγάλη περιεκτικότητα σε αυτή την κρέμα, ενώ η μυρωδιά της θα σας θυμίσει ακριβό άρωμα. 
Δεν περιέχει parabens και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά και στην εγκυμοσύνη για την αποφυγή ραγάδων. 



Multi-vitamin treatment anti-crack foot cream (κωδ. 200)
Εαν υποφέρετε από ξηρότητα στα πέλματα, την συγκεκριμένη κρέμα θα την αγαπήσετε. Ένας μακρύς κατάλογος από πολύτιμα συστατικά εμπεριέχονται σε αυτή την κρέμα και προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στα κουρασμένα και ξηρά πέλματα και πόδια. Εαν γενικότερα καταπονείτε τα πόδια σας, η Multi-vitamin treatment anti-crack foot cream θα γίνει ο σύμμαχος σας. Παράλληλα βελτιώνει το πρόβλημα δυσοσμίας και μειώνει αισθητά το πρόβλημα φαγούρας. Η τιμή της  είναι εξαιρετική όπως και η ποσότητας της για πολλές χρήσεις. 

Beauty & Firming Peel- off Mask (κωδ 116)
Μια μάσκα για το πρόσωπο, η Peel-off Mask  ολοκλήρωσε την εμπειρία μου με τα προϊόντα της Health & Beauty Dead Sea Minerals. Λόγω επαγγέλματος, γνωρίζω οτι τα προϊόντα της Νεκράς Θάλασσας προσφέρουν πολύτιμα στοιχεία στο πρόσωπο. Ανοίγοντας λοιπόν την συσκευασία, η μυρωδιά αυτής της μάσκας ήταν τόσο ιδιαίτερη και ευχάριστη. Διαφορετική και σίγουρα αξέχαστη έκανε την εφαρμογή απολαυστική. 
Θα την χαρακτήριζα, "η καλύτερη μάσκα ομορφιάς για μαμάδες στο σπίτι" και πιστέψτε με ο όρος δεν είναι υπερβολή. Όταν ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος και θέλετε να κάνετε μια γρήγορη περιποίηση που να εμπεριέχει και μάσκα ομορφιάς, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε την συγκεκριμένη μάσκα. 
Συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα προϊόν. Προσφέρει ήπια απολέπιση, αναζωογόνηση και φρεσκάδα στο δέρμα. Απαραίτητη σε κάθε τύπο δέρματος.  10 λεπτά εφαρμογής είναι αρκετά για να σας ταξιδέψουν νοερά στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας ενώ ταυτόχρονα το πρόσωπό σας θα δέχεται τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών αυτής της μάσκας. 


Δεν θα ήταν υπερβολικό να αναφέρω οτι τα προϊόντα της Health & Beauty Dead Sea Minerals με εντυπωσίασαν. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο της αισθητικής, έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα από Νεκρά Θάλασσα. Τα συγκεκριμένα σίγουρα θα τα βαθμολογούσα με μεγάλο βαθμό επιτυχίας καθώς μπορούν να είναι αξιόπιστα σε συμφέρουσα τιμή.
Εαν θέλετε να έχετε και εσείς μια αληθινή εμπειρία spa στο σπίτι σας, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό να κερδίσετε προϊόντα της εταιρίας στο facebook.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την διάθεση των προϊόντων

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: