#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 22 July 2018

H δύναμη της λεβάντας κλεισμένη στα προϊόντα της "Μυρεψός"- Διαγωνισμός

H λεβάντα είναι το αγαπημένο μου αιθέριο έλαιο και λουλούδι. Η μυρωδιά της μου αρέσει πολύ και αγαπώ το χρώμα της. Διαβάζοντας βιβλία σχετικά με τα αιθέρια έλαια και την λεβάντα, ανακάλυψα ότι το αιθέριο έλαιο της λεβάντας έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές χρήσεις καθημερινά. 
Παλαιότερα σας είχα μιλήσει και για το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών που έχω με τα αιθέρια έλαια. Εκεί δεσπόζουσα θέση κατέχει η λεβάντα. Επιπλέον, χρησιμοποιώ την λεβάντα για την παρασκευή πολλών καλλυντικών αλλά και τροφών.  Σε γενικές γραμμές, η λεβάντα δεν λείπει ποτέ από το σπίτι μας.
Καθώς αγαπούμε την λεβάντα, θέλησα να ψάξω για προϊόντα καθημερινής φροντίδας που να περιέχουν την λεβάντα. Κάνοντας την διαδικτυακή μου έρευνα για καλλυντικά με λεβάντα, γνώρισα την εταιρία "Μυρεψός".



Η εταιρία Μυρεψός  (Μυρεψός ΙΚΕ) είναι μια Ελληνική εταιρία που δημιουργήθηκε από την αγάπη μερικών καλλιεργητών στον νομό του Κιλκίς να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα που παράγει η γη τους σε συνδυασμό με την εξάπλωση της καλλιέργειας των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Μέσα από ενδελεχής ελέγχους  καθ΄όλη την πορεία της παραγωγής και διατηρώντας ως μοχλό κίνησης πάντα το μεράκι, οι παραγωγοί της Μυρεψός κατάφεραν να δημιουργήσουν προϊόντα άριστης ποιότητας που μπορούν αν σταθούν επάξια στην κορυφή.
Σήμερα τα προϊόντα που προσφέρει η Μυρεψός προέρχονται από καλλιέργειες βιολογικής γεωργίας. Παράγουν 100% γνήσια αιθέρια έλαια  ρίγανης και λεβάντας βιολογικής γεωργίας όπως επίσης και καλλυντικά προϊόντα (αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, σαπούνι, λάδι μασάζ,κρέμα χεριών). Επιπλέον διαθέτουν  πανέμορφα πουγκάκια λεβάντας όπως και ανθοδέσμες λεβάντας που σίγουρα θα θελήσετε να αποκτήσετε. Δείτε όλα τα προϊόντα τους εδώ .
Έτσι το όραμα των μικρών καλλιεργητών από το Κιλκίς, άρχισε να παίρνει μορφή και σήμερα τα προϊόντα τους θα τα βρείτε διαθέσιμα σε πολλά μέρη στην Ελλάδα. Επιπλέον μπορείτε να τα προμηθευτείτε απευθείας από την εταιρία μέσω του e-shop που διαθέτει.
Αξίζει να σας αναφέρω οτι προμηθευτήκαμε όλα τα καλλυντικά προϊόντα της Μυρεψός μονομιάς.  (Διαβάστε το disclaimer) Η καθημερινή μας φροντίδα με τα προιοντα Μυρεψός, ξεκινά με το αφρόλουτρο της σειράς. Περιέχει βιολογική λεβάντα και λάδι ελιάς. Έχει ευχάριστο ουδέτερο άρωμα και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθει και από άνδρες και από γυναίκες και φυσικά παιδιά. Η υφή του προϊόντος είναι βελούδινη και προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο δέρμα ενώ ο αφρός είναι πραγματικά όσο χρειάζεται κάποιος για να νιώσει χαλάρωση και φρεσκάδα. Αυτό που θαυμάζω, κυριολεκτικά, στο συγκεκριμένο προϊόν είναι οτι αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά στο δέρμα οταν ολοκληρωθεί η χρήση του. Σε συσκευασία 300 ml, σίγουρα θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για αρκετό καιρό.


Για το πλύσιμο και την  φροντίδα των χεριών, χρησιμοποιουμε το χειροποίητο φυσικό σαπούνι και την κρέμα χεριών . Φυσικά το σαπούνι δεν προορίζεται μόνο για το πλύσιμο χεριών.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το πρόσωπο όπως και ολόκληρο το σώμα. Σε μοβ διάφανη μορφή θα σας τραβήξει σίγουρα την προσοχή. Η κρέμα χεριών έχει ωραία υφή που απλώνεται εύκολα και διατηρεί ένα πέπλο προστασίας στο δέρμα σας. Την έχω πάντα στην τσάντα μου για να μπορώ να την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά (διαβάστε τα δικά μου τρικ για την περιποίηση των χεριών ).


Όλη η μυρωδιά και η δύναμη της λεβάντας είναι κλεισμένη στο μπουκάλι με λάδι μασάζ της Μυρεψός  Πρόκειται για ένα λάδι περιποίησης που είναι πράγματι ένα καλλυντικό για καθημερινής χρήσης. Ακόμη και αν δεν θέλετε να κάνετε μασάζ, σας το συστήνω για άμεση αγορά καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιησετε και ως αναπλαστικό λάδι σώματος τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες το βράδυ. Ρίχνοντας λίγες σταγόνες στο δέρμα σας και κάνοντας μια ελαφριά επάλειψη, αμέσως θα νιώσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και αρωματισμένο με το φίνο και διακριτικό άρωμα της λεβάντας. Μερικά από τα φυτικά λάδια που υπάρχουν σε αυτό το προϊόν εκτός από το βιολογικό λάδι ελιάς είναι το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, το λάδι από αβοκάντο και jojoba.


Αγαπημένο προϊόν για εμένα από την εταιρία Μυρεψός αποτελεί το γαλάκτωμα σώματος. Όπως και τα προηγούμενα προϊόντα, έτσι και το συγκεκριμένο περιέχει βιολογικά συστατικά. Μου αρέσει σαν προϊόν γιατί απλώνεται εύκολα χωρίς να νιώθει ότι κολλάει το δέρμα σου μετά και απορροφάται πολύ γρήγορα. Η συσκευασία είναι ότι καλύτερο καθώς περιέχει αντλία και μπορείς εύκολα να πάρεις όση ποσότητα χρειάζεται χωρίς να χάνεται σε καπάκια και κουτιά. Σε συσκευασία 250 ml  θα την χρησιμοποιησετε αρκετό καιρό. Σχετικά με την μυρωδιά, να τονίσω ότι έχει το άρωμα της λεβάντας. Αν είστε λάτρης της καθαρής, αυθεντικής μυρωδιάς της λεβάντας, αυτό το προϊόν θα μπει σίγουρα στην favorite beauty list. Στην ελληνική αγορά δεν έχω βρει κανένα προϊόν με την αυθεντικοτητα της λεβάντας. Αμέσως όταν το χρησιμοποιησα, που ήρθαν στο μυαλό μνήμες από προϊόντα λεβάντας που χρησιμοποιουσα όταν ήμουν φοιτήτρια στην Αγγλία και δυστυχώς δεν μπόρεσα να ξαναβρω εδώ. Καθαρό άρωμα αληθινής λεβάντας και όχι λεβαντινης ούτε άλλων παραγώγων κρύβεται σε αυτό το γαλάκτωμα σώματος της Μυρεψός.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την εταιρία εδώ
Βρείτε τα δικά σας προϊόντα από την Μυρεψός πατώντας εδώ. 
Διαβάστε τα νέα της εταιρίας Μυρεψός στο facebook 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς τα προϊόντα της Μυρεψός, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook και  που θα βρείτε εδώ.



Καλή επιτυχία!

Και μην ξεχνάτε

Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: