#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 29 September 2017

Narcissism = τα χειροποίητα καλλυντικά πολυτελείας

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα καλλυντικά; Εγώ τα λατρεύω! Τα λατρεύω γιατί μου προσφέρουν άνεση, ομορφιά, προστασία και κατ 'επέκταση  ελπίδα οτι κάτι μπορεί να γίνει καλύτερο ή πιο όμορφο. Υπάρχουν όμως και καλλυντικά που σε ταξιδεύουν. Σε ταξιδεύουν μακριά με μεθυστικά αρώματα και ωραίες υφές.
Τέτοιου είδους καλλυντικά είχα την χαρά να δοκιμάσω το καλοκαίρι. Τα προϊόντα ομορφιάς της Narcissism! Όπως σας έχω ήδη αναφέρει στο disclaimer  τα προϊόντα που λαμβάνω από εταιρίες καλλυντικών, τα δοκιμάζω για αρκετό διάστημα πριν σας πω τις εντυπώσεις μου. Το ίδιο έκανα και με τα καλλυντικά της Narcissism.

Tι γνωρίζετε όμως για τα καλλυντικά  Narcissism;
Πρόκειται για χειροποίητα καλλυντικά σώματος που προσφέρουν στιγμές πολυτέλειας στην καθημερινοτητα μας. Διαλεχτά συστατικά χρησιμοποιουνται για την παρασκευή προϊόντων σώματος όπως body lotions, body peeling, body oil, body wash. Οι μυρωδιές είναι σαγηνευτικές πραγματικά και σίγουρα θα δυσκολευτειτε να μην τα αποκτήσετε όλα. Όσο για το αποτέλεσμα τους είναι εγγυημένο. Τα συγκεκριμένα καλλυντικά παρασκευαζονται στην Κόρινθο. Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην συσκευασία. Μέσα απο την εμπειρία που έχω στον κόσμο της ομορφιάς, έχω ανακαλύψει οτι όταν η συσκευασία είναι πολυτελείας, το προϊόν τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να είναι κατώτερης ποιότητας. Ειδικότερα, στα καλλυντικά της Narcissism, η συσκευασία είναι που σου τραβά την προσοχή. Καλής ποιότητας υλικό συσκευασίας έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί το προϊόν που είναι εξίσου πολύ καλό ίσως και άριστο!

Τα προϊόντα που δοκίμασα και θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι :

Narcissism Body Oil - orange blossom
Eιναι ένα λάδι σώματος που κυριολεκτικά με έκανε "παρέα" όλο το καλοκαίρι. Το άρωμα του, το αγαπημένο μου λουλούδι του πορτοκαλιού. Τόσο ιδιαίτερο και παιχνιδιαρικο που δεν θέλω να το αποχωρίζομαι καθόλου. Το συγκεκριμένο λαδάκι το φορούσα ως άρωμα μιας και η μυρωδιά του δεν είναι βαριά και κυρίως διαρκεί αρκετά. Στα οφέλη του Narcissism body oil όμως δεν είναι οτι προσφέρει μόνο ωραίο άρωμα. Προσφέρει αυτό που πραγματικά υπόσχεται. Ενυδατωμένο δέρμα χωρίς να υπάρχει λιπαρότητα. (Λίγα προϊόντα έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια που να το πετυχαίνουν αυτό). Απλώνεται εύκολα και το δέρμα μπορεί και το απορροφά γρήγορα. Λίγες σταγόνες είναι υπεραρκετες για μικρές επιφάνειες όπως χέρια και ντεκολτέ για παράδειγμα. Αυτό σημαίνει οτι η συσκευασία αυτή θα σας κρατήσει αρκετό καιρό.  Τα συστατικά του είναι εξαιρετικά (αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba, macadamia,  λάδι από το κουκούτσι του σταφυλιού) για να προσφέρουν ενυδάτωση και μπόλικες βιταμίνες (Ε,Α) στην επιδερμίδας σας. Φυσικά όπως σας ανέφερα, τα καλλυντικά της Narcissism βρίσκονται σε συσκευασίες πολυτελείας. Όπως ήταν αναμενόμενο, το λαδάκι αυτό έχει συσκευασθεί σε γυάλινο μπουκαλάκι που μπορεί να διακοσμήσει και το μπουντουάρ σας!



Narcissism Body Scrub- rose &green tea
Σκέφτομαι τι να πρωτογραψω γι' αυτό το προϊόν. Αν πω οτι είναι από τα αγαπημένα μου θα φανεί υπερβολή; Ας δούμε όμως γιατί.
Αρχικά η συσκευασία σε αιχμαλωτίζει την προσοχή. Γυάλινο βάζο καλόγουστο με καπάκι σε ασημί απόχρωση. Τέτοιες συσκευασίες, δεν τις πετάς πότε. Τις κρατάς και αποθηκεύεις διάφορα πραγματακια.
Επιπλέον η ποσότητα είναι πολλή καλή. Πολλές εταιρίες καλλυντικών δημιουργούν προϊόντα για το σώμα σε μικρές συσκευασίες. Προσωπικά αυτό με εκνευρίζει γιατί δεν  μπορώ συνέχεια να μπαίνω στην διαδικασία της αγοράς. Έχω μάθει στις συσκευασίας καμπίνας που με βγάζουν αρκετό καιρό και ξεχνιέμαι και ξεμένω απο προϊόν. Το scrub της Narcissism το προτιμώ γιατί είναι σε μεγάλη συσκευασία που θυμίζει καμπίνα και κυρίως γιατί είναι σε διάφανο βάζο. Έτσι ανα πάσα στιγμή, ξέρω ποια είναι η ποσότητά του.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα σε αυτό το προϊόν είναι οτι δεν χρειάζεται μεγάλες ποσότητες για να κάνεις μια απολαυστική και πλούσια απολέπιση στο σώμα. Επειδή το προϊόν συνδυάζει άριστα τις ελαιώδεις με τις υδατικές ποσότητες, η απολέπιση γίνετε πολύ ωραία. Λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο,shea butter και λάδι  macadamia θα προσφέρουν ωραία ενυδάτωση. Το πράσινο τσάι που υπάρχει στο προϊόν, θα τονώσει την επιδερμίδα σας και θα της προσφέρει χρήσιμα συστατικά.
Μυρωδιά. Σίγουρα περίεργη και ασυνήθιστη! Το τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με το πράσινο τσάι δημιουργούν ενα πρωτότυπο άρωμα. Μου θυμίζει πολύ τα κόκκινα λουκούμια τριανταφυλλου που με ταξιδεύουν στην Σύρο.
Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω οτι όταν έλαβα το δέμα μου, μοσχομύριζε πριν καν να το ανοίξω!

Αυτά είναι τα προϊόντα που δοκίμασα απo την Narcissism. Αναμφισβήτητα τα προτείνω σε όλες εσάς που θέλετε καλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετική τιμή. Δεν σας κρύβω οτι θέλω να δοκιμάσω και κάποια άλλα που έχω δει στην σελίδα του Narcissism στο facebook.
Βρείτε και εσείς τα δικά σας, εδώ!
Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του Narcissism στο instagram !

Νarcissism! 
Προϊόντα πολυτέλειας για την περιποίηση του σώματος  σε συσκευασίες πολυτελείας !
Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog

No comments: