#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Tuesday 25 July 2017

Διαβάσαμε: H αγελαδα βουνό απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

"H αγελάδα βουνό και άλλες ιστορίες" της Σταματούλα Τσιαντη απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι ένα βιβλίο ωφελιμο και διασκεδαστικό κατάλληλο για παιδιά και για μεγάλους! Περάσαμε χαρούμενα διαβάζοντας το!



Εξι πρωτότυπες ιστορίες γεμάτες χιούμορ και έξυπνη πλοκή διδάσκουν τα παιδιά την καλοσύνη, την αισιοδοξία και την αλήθεια. 
Η γραφή της Σταματούλας Τσιαντη μπορεί να είναι απλή αλλά νομίζω οτι αυτό την κάνει πιο δελεαστική για τους μικρούς αναγνώστες. Από την άλλη, τα νοήματα είναι τόσο δυνατά και σίγουρα κάθε παιδί θα μπορέσει να τα  ξεκλειδώσει. Οι πρωταγωνιστες αυτών των αναπάντεχων ιστοριών είναι έξυπνα ζωάκια που σκαρφίζονται διάφορα. 




Πώς ένας γαιδαράκος μπορεί να κουβαλήσει πάνω του τα παιδάκια για μια βόλτα στην θάλασσα; Τι κάνει ένας βάτραχος μέσα στο αυτί ενός βασιλιά; Τι έκανε η Σοφία για να σιγουρέψει οτι τα πουλάκια δεν θα φεύγουν μακριά από την κλώσσα; 
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 χρονών και άνω. Η εικονογραφιση είναι του Γιώργου Σγουρου και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των παιδιών. Κάθε ιστορία έχει διαφορετικό νόημα, κάθε ιστορία μια νέα περιπέτεια!



Είναι οι ιδανικές ιστορίες για καληνύχτα!
Μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία αλλά και στην σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος για άμεση αγορά. 

Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog



No comments: