#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 30 June 2017

Δοκιμάζοντας τα Natura Danza cosmetics- testing Natura Danza Cosmetics

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί πολλές εταιρίες που ασχολούνται με την παραγωγή καλλυντικών. Mια από τις εταιρίες που δοκίμασα πρόσφατα και θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι η Natura Danza. 



Πρόκειται για μια εταιρία που δημιουργηθηκε το 2015 από μια Ελληνίδα, την Νατάσα Δεσυπρη. Η Νατάσα αγαπά την ομορφιά και την φροντίδα αλλά και την φύση. Έτσι θέλησε να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα και να δημιουργήσει καλλυντικά που προέρχονται από την φύση. 
Η φιλοσοφία των καλλυντικών Natura Danza είναι να βρίσκονται όσο γίνετε πιο κοντά στην φύση και να είναι προσιτά από θέμα τιμής σε κάθε ενδιαφερομενο. Σήμερα, τα συγκεκριμένα καλλυντικά, καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου (απολέπιση, καθαρισμός, εντατική φροντίδα), το σώμα (απολέπιση, ενυδάτωση, κλπ) αλλά και την φροντίδα των μαλλιών. Εξαιρετική φροντίδα υπάρχει για τον άντρα με προϊόντα εξιδεικευμενα για εκείνον. 
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω δυο προϊόντα της Natura Danza και μπορώ να πω οτι έμεινα πολύ ευχαριστημενη απο το αποτέλεσμα τους. 
Συγκεκριμένα, δοκίμασα την κρέμα σώματος - body butter για πλούσια ενυδάτωση με άρωμα σοκολάτα και το σαπούνι προσώπου για ακμή.  Διαβάστε το disclaimer 
Η κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση με άρωμα σοκολάτα πραγματοποιει αυτό που υπόσχεται.   Περιέχει αλόη, λάδι ελιάς και βούτυρο καριτε γνωστά για τις ενυδατικες τους ιδιότητες. Η υφή της  μου άρεσε πολύ και απλωνόταν εύκολα. Αν και πρέπει να πω οτι δεν είναι fan της σοκολάτας, η συγκεκριμένη δεν μου θύμιζε έντονα σοκολάτα αλλά ένα μιγμα σοκολάτας και καφέ μαζί, κατι που το προτιμώ. Μέσα σε λίγα λεπτά, η κρέμα απορροφήθηκε γρήγορα και δεν άφησε ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδανική λοιπόν για τους καλοκαιρινους μήνες, που θέλουμε πλούσια ενυδάτωση αλλά όχι υφή που να κολλάει. Η συσκευασία της είναι στα 200ml και η τιμή της είναι πολύ καλά, στα 20 ευρώ! (Αρκετά καλή, δεν νομίζετε;)
 Τεσταρα το άρωμα της κρέμας, μετά από 3 ώρες και ανακάλυψα (τα παιδιά μου δηλαδή έκαναν τους κριτές) οτι είχα μια λεπτή διακριτική μυρωδιά. Αξίζει να σας επισημάνω οτι η συγκεκριμένη κρέμα σώματος δεν περιέχει parabens, σιλικόνες και παραφίνες. Ένα ακόμη θετικό είναι οτι μπορείτε να προμηθευτειτε την κρέμα σώματος σε διαφορετικά αρώματα  οπως ylang- ylang, γιασεμί, καρύδα, πούδρα, μπισκότο αλλά και μάνγκο, φραγκοσταφυλο και τσιχλοφουσκα ανάλογα με την διάθεση σας. Εγώ πάντως την επόμενη φορά θα προμηθευτώ την κρέμα σώματος με άρωμα τσιχλοφουσκας! (Αν θέλετε να διατηρήσετε την μυρωδιά από την κρέμα σώματος πιο έντονη, αγοράστε και το αφρόλουτρο στο ίδιο άρωμα).
Οπως σας είπα δοκίμασα και ενα σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο ειδικά για πρόσωπα με ακμή. Ας αρχίσουμε από το packaging σαπουνιού. Είναι τυλιγμένο σε διάφανη μεμβράνη και φαίνεται να είναι αρκετά μαλακό στην υφή. Όταν άνοιξα την συσκευασία μύριζε αρκετά έντονα το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου που περιείχε. Ευτυχώς κατά την χρήση, η μυρωδιά δεν είναι τόσο έντονη αν και οι άντρες που θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο σαπούνι θα τους αρέσει πολύ αυτή η μυρωδιά. Όταν υγροποιηθεί, δημιουργεί πλούσιο αφρό και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα σαπουνιού (άρα είναι πολύ οικονομικό για καθημερινή χρήση γιατί δεν τελειώνει εύκολα). Τα συστατικά του σαπουνιού αυτού είναι πραγματικά αποτελεσματικά για τα σπυράκια. Δοκίμασα το σαπούνι για διάστημα 30 ημερών και είδα βελτίωση σε κάτι μικρά σπυράκια ακμής που φαίνεται οτι άρχισαν να μετατρέπονται σε μικρές φλύκταινες (ευτυχώς σώθηκα με το σαπουνάκι της Natura Danza 😤). Αξίζει να σας τονίσω οτι αν και χρησιμοποιούσα το σαπουνάκι για καθαρισμό σε όλο το πρόσωπο, δεν ένιωσα οτι ξεράθηκε το πρόσωπό μου σε σημεία που είναι από την φύση τους πιο ξηρά. 
Σας προτείνω να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Natura Danza και να μου πείτε την δικιά σας γνώμη. Είμαι σίγουρη οτι θα σας αρέσουν πολύ. 
Μπορείτε να παραγγείλετε τα δικά σας προϊόντα στο e-shop του Νatura Danza. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην  σελίδα του Natura Danza στο facebook

No comments: