#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 19 April 2017

Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες Νο16- Beauty and wellness tips for moms No16

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Αν και το Πάσχα ήταν νωρίς φέτος, φαίνεται οτι θύμιζε καλοκαιράκι. Οπότε αρχίζουμε να νοιαζόμαστε όλο και περισσότερο για την εμφάνιση μας. Τα κοντά παντελονάκια και φουστίτσες αρχίζουν να βγαίνουν από την ντουλάπα και τα καλσόν μπαίνουν για αποθήκευση. Συνεπώς όλο και περισσότερες γυναίκες αρχίζουμε να νοιαζόμαστε για την εμφάνιση των ποδιών και φυσικά την αποτρίχωση. 





Αποτρίχωση ποδιών. Πολλές λύσεις για να διαλέξει καθεμιά μια τι είναι αυτό που της ταιριάζει. θα μπορούσαμε να χωρίσουμε την αποτρίχωση ποδιών σε δυο μεγάλες κατηγορίες
1 Αποτρίχωση που γίνετε στο σπίτι (μόνη μας)
2. Αποτρίχωση που γίνετε από επαγγελματία 

Αποτρίχωση στο σπίτι
Ευτυχώς έχουμε πολλές λύσεις εάν δεν θέλουμε να δαπανήσουμε λεφτά. Ξυράφι, αποτριχωτική μηχανή, κρέμα αποτρίχωσης, κερί, χαλαουα είναι οι πιο γνώστες μέθοδοι. Καθεμιά έχει τα δικά της πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Αν δεν είστε σίγουρες για την εφαρμογή της μέθοδο που διαλέξατε, μην την κάνετε. Συνήθως τα αποτελέσματα  είναι πολύ άσχημα. 

Αποτρίχωση από επαγγελματία
Οι λύσεις και εδώ είναι πολλές και διαφορετικές ανάλογα τα χρήματα που θέλουμε να ξοδέψουμε και φυσικά τον χρόνο. Αποτρίχωση κερί, χαλαουα, φωτοαποτριχωση είναι οι πιο γνωστές. Όποια μέθοδο και αν διαλέξετε, καλό είναι να συζητήσετε με την επαγγελματία τις προσδοκίες σας και φυσικά το κόστος αλλά και την διάρκειά. Εκείνη θα μπορέσει να σας βοηθήσει να πάρετε την σωστή απόφαση. 

Σε παλαιότερα άρθρα μου θα διαβάσετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την αποτρίχωση με κερί αλλά και την φωτοαποτριχωση . Αν είστε φίλοι της αποτρίχωσης με κερί οι συμβουλές μου θα σας φανούν χρήσιμες  και έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. 

Αλήθεια, εσείς ποια μέθοδο προτιμάτε για την αποτρίχωση των ποδιών σας ;



4 comments:

ElinaChris said...

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε πάλι τα πόδια μας έξω χαχα!
Εγώ για χρόνια χρησιμοποιούσα ξυράφι μιας και το θεωρούσα εύκολη και γρήγορη λύση. Αλλά απ'όταν δοκίμασα την αποτριχωτική μηχανή δεν την αλλάζω με τίποτα.
Πολλά φιλιά :)
https://beautyproject-elinachris.blogspot.gr/

My Little World said...

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές μεθόδους αποτρίχωσης με πιο καλή για εμένα την αποτριχωτική μηχανή. Από όταν όμως έκανα laser ξένοιασα πραγματικά! Καλημέρα...

Mαρία Γεωργακού said...

Χαιρομαι που μοιραστηκες την δικη σου εμπειρια στην αποτριχωση

Mαρία Γεωργακού said...

Τι βασανο και αυτο.Ευτυχως ξενοιασες!