#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 1 February 2017

Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες Νο5- Beauty and wellness tips for moms No5



Σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα ακόμη μυστικό ομορφιάς που αφορά το μακιγιάζ. Τα χείλη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κύρια στοιχεία μακιγιάζ που απασχολούν τις γυναίκες. Όλες θέλουμε να είναι καλοσχηματισμένα, ενυδατωμένα και να δείχνουν – εάν δεν είναι σαρκώδη. Εάν ανήκετε σε αυτές τις γυναίκες που είναι προικισμένες και διαθέτουν σαρκώδη χείλη, δεν χρειάζεται να διαβάσετε την συνέχεια.



Εάν πάλι δεν έχετε, όπως και εγώ δηλαδή, απλά να σας αναφέρω ότι με την πάροδο των χρόνων, τα χείλια σας👄 θα λεπταίνουν ακόμη πιο πολύ. Δυστυχώς τα χείλια είναι ένα σημείο που δέχεται έντονες μειώσεις  οσον αφορά το μεγεθος τους καθώς μεγαλώνουμε. Ευτυχώς, το μακιγιάζ είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Προτιμήστε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και μην χρησιμοποιείται σκούρα χρώματα που κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά. Ένα καλό ενυδατικό κραγιόν, θα «φωτοσκιάσει» τα χείλη👄 και θα φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη. Επίσης κάλο είναι να «σχεδιάσετε» το σχήμα των χειλιών σας με ένα μολύβι χειλιών σε ίδια απόχρωση ή έστω λίγο πιο σκούρα. Έχει αποδειχτεί ότι εάν χρησιμοποιήσετε πινέλο για να περάσετε το κραγιόν, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο καλό και διαρκεί πολύ περισσότερο.
Τέλος μην ξεχάσετε να περάσετε ένα λαμπερό διάφανο lip gloss💄 ακριβώς στο κέντρο των χειλιών. Πολλοί μακιγιέρ- και μακιγιέζ διαλέγουν αντί για lip gloss να χρησιμοποιούν μεταλλικές σκιές. Οι τελευταίες έχουν του ιδιότητα να «φωτίζουν» την περιοχή χωρίς όμως να φεύγουν εύκολα.
Τέλος να θυμάστε ότι ή υπερβολή δεν θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν όμορφα αλλά μάλλον θα θυμίζουν χείλια κλοουν, οποτε εάν δεν μπορείτε να διατηρήσετε το χρώμα του κραγιον σας, επιλέξτε ένα όχι και τοσο έντονο χρώμα. 
Ως την επόμενη ανάρτηση, να θυμάστε ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!👧😍

No comments: