#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Tuesday 3 January 2017

Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες Νο1 - Βeauty and wellness tips for moms Νο 1



Όταν είσαι μαμά, ο χρόνος είναι περιορισμένος. Προτεραιότητα εχουν άλλα πράγματα στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα η προσωπική φροντίδα να μοιάζει πολυτέλεια. Αυτό έχει σαν συνέπεια, οι περισσότερες μαμάδες να παραμελούν τον εαυτό τους.
Πολλές φορές έχω λάβει μηνύματα από πολλές μαμάδες που με ρωτούν να τους εκμυστηρευτώ μυστικά ομορφιάς. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με συμβουλές ομορφιάς όμως οι περισσότερες από αυτές απευθύνονται σε γυναίκες με άπλετο χρόνο. Έτσι σκέφτηκα να καθιερώσω μια νέα στήλη στο ιστολογιο μου με συμβουλές ομορφιάς που να αφορούν αποκλειστικά μαμάδες. Αυτό σημαίνει ότι οι συμβουλές που θα βρείτε σε αυτή την στήλη είναι δοκιμασμένες, γρήγορες και αποτελεσματικές.
Κάθε Τετάρτη θα προσπαθήσω να είμαι πιστή στο ραντεβού μου και να σας παρουσιάζω μια ανάρτηση με θέμα «Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες». 


Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη ανάρτηση «Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμαδες Νο1»

Ο σωστός καθαρισμός είναι  η κυριότερη φροντίδα για να πετυχετε ένα δέρμα καθαρό που να μην χρειάζεται πολλή φροντίδα και πολλά καλλυντικά. 
Ακόμη και αν δεν βάφεστε σε καθημερινή βάση, μην παραμελείται τον βραδινό και πρωινό καθαρισμό. 10 λεπτά είναι αρκετά για αυτή την τόσο σημαντική φροντίδα. Μην ξεχνάτε ότι με τον καθαρισμό απαλλάσσεται το δέρμα σας από πολλές ουσίες που είναι περιττές για την ομορφιά του. Σμήγμα, ιδρώτας, ατμοσφαιρική μόλυνση είναι μόνο μερικές  από αυτές τις ουσίες. Παράλληλα καθαρίζοντας σωστά το δέρμα σας ενισχύετε την δράση των ουσιών που βρίσκονται στα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε και πετυχενετε καλύτερα αποτελέσματα.
Ακολουθηστε το παρακάτω κόλπο για να μπορέσετε να μην παραμελείτε τον καθημερινό σας καθαρισμό. Τις πρώτες μέρες ξυπνήστε 15 λεπτά νωρίτερα και αφιερώστε τα στον καθαρισμό του προσώπου σας και του λαιμού. Το βράδυ πάλι, λίγο πριν κοιμηθείτε αφιερώστε άλλα 15 λεπτά σε αυτή την διαδικασία. Σταδιακά (συνήθως μετά από ένα 20ημερο) και κυριως χωρίς να έχετε παραμελήσει κανένα καθαρισμό, μειώστε τον απαιτούμενο χρόνο σε 10 λεπτά. Έτσι θα μπορέσετε να καθιερώσετε τον καθαρισμό σαν καθημερινή απαραίτητη φροντίδα.
Εύχομαι με αυτό τον τρόπο να μπορέσετε να υιοθετήσετε τον καθαρισμό της επιδερμίδα σας ως βασική και απαραίτητη καθημερινή ρουτίνα.
Φυσικά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για τυχόν απορίες και επιπλέον προσωπικές συμβουλές ομορφιάς στο e-mail μου beautyharmonyspa@yahoo.gr  και στην σελίδα μου στο facebook




2 comments:

Μιχαλοπούλου Καίτη said...

Λατρευω την ιδεα σου για tips για μαμαδες!!! Ραντεβου καθε Τεταρτη!!
Φιλια

Mαρία Γεωργακού said...

Ελπίζω να ειναι χρηστικά για εσενα Μιχαλοπούλου Καίτη