#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 17 August 2016

Φτιάχνω λάδι σώματος για λάμψη –diy shimmering body oil



Αύγουστος και σίγουρα οι περισσότεροι να έχετε ήδη τις διακοπές σας . Χαλαρώνοντας στις διακοπές σας, απολαυσατε τον ήλιο και έχετε αποκτήσει το πολυπόθητο μαύρισμα που σκεφτόσασταν αρχές του καλοκαιριού.
Τώρα σιγά- σιγά ενδιαφέρεσθε κυρίως πως θα το αναδείξετε.  Το λάδι σώματος κοινώς γνωστό και ως shimmering body oil προσφέρει  ωραίο αποτέλεσμα στο ήδη μαυρισμένο δέρμα.  


Τα χρησιμοποιούμε μετά το μπάνιο σε μορφή επάλειψης σε σημεία που θέλουμε να λάμπουν (ώμους, γάμπες, χέρια) αλλά και σε όλο το σώμα. Στην αγορά θα βρείτε διάφορα λάδια σώματος που προσφέρουν λάμψη αλλά δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά είναι είτε κακής ποιότητας (αρκετά λιπαρά και δεν έχουν καθόλου λάμψη) είτε αυτά που το πετυχαίνουν είναι πανάκριβα.
  Το λάδι σώματος που σας προτείνω να φτιάξετε γίνετε πανεύκολα στο σπίτι με μόνο δυο υλικά και το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο.


Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το δικό μας shimmering body oil!
Θα χρειαστείτε
1.Μια σκιά ματιών σε  μορφή σκόνης σε αποχρώσεις μπρονζε- χρυσού
2. Λάδι σώματος
Α και ένα μπουκαλάκι για να βάλετε το λαδάκι σας(εγω χρησιμοποίησα ενα αδειο μπουκάλι spray απο παλιό λάδι μαυρίσματος)!

Εκτέλεση
Παίρνουμε το λάδι και γεμίζουμε το μπουκαλάκι με αυτό. Στην συνέχεια, τρίβουμε λίγη ποσότητα από την σκιά ματιών

και την βάζουμε και αυτή μέσα στο μπουκαλάκι και…
Έτοιμο!

Απλά να διευκρινίσω,
Το παραπάνω καλλυντικό μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε λάδι επιλέξετε για επάλειψη στο σώμα . Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο φυτικό λάδι σαν το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το λάδι από κουκούτσι σταφυλιού ή ακόμα και κάποιο σαν το κοινό baby oil (δεν το χρησιμοποιώ). Ακόμη και αν βαριέστε, μπορείτε να προμηθευτείτε λάδια μαυρίσματος και  λάδια για μετά το μπάνιο που θα βρείτε στην αγορά. Μάλιστα μιας και διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, τα λάδια πολλών αντηλιακών εταιριών είναι σε πολύ καλές τιμές  αυτή την εποχή. Εάν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας λαδάκι που να θυμίζει εξωτική νότα σας προτείνω το λάδι καρύδας ή το monoi. Ειδικά εάν δημιουργήσετε ένα συνδυασμό με τα παραπάνω , θα έχετε ένα άκρως καλοκαιρινό λαδάκι λάμψης για το σώμα σας.!

3 comments:

Unknown said...

Ωραία ιδέα!
Θα το δοκιμάσω σύντομα μιας και εχω και μια βάφτιση την Κυριακή!

Mαρία Γεωργακού said...

Ωραια περιμενω εντυπωσεις λοιπον

Mαρία Γεωργακού said...

Ωραια περιμενω εντυπωσεις λοιπον