#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Thursday 12 March 2015

3 χρόνια Beauty harmony blog- 4ος διαγωνισμός- 3 years Beauty harmony blog-4rth giveaway! έληξε-αποτελέσματα

Ναι,
 Απο καιρό θέλω να γράψω αυτή την ανάρτηση αλλά λίγο η καθημερινότητα, λίγο το τρέξιμο στην δουλειά και κυρίως οι φετινές ιώσεις (γκρ!!!!!!!) δεν με αφήνουν με τίποτα να στρωθώ και να ετοιμάσω τον διαγωνισμό. Αλλά..

"κάλλιο αργά παρά ποτέ" !

Κάνοντας έναν απολογισμό

πηγή

Περάσανε 3 ολόκληρα χρόνια για αυτό το ιστολόγιο.
3 χρόνια γράφοντας αναρτήσεις δικές μου και αναδημοσιεύοντας κάποιες που θεωρώ αξιοσημείωτες. 
3 χρόνια και απέκτησα ενα αναγνωστικό κοινό που διαβάζει τις αναρτήσεις μου και συμμετέχει με σχόλια και προσωπικά μυνήματα. 
Σας ευχαριστώ πολύ και υποσχόμαι οτι  θα προσπαθήσω να γράφω ακόμα πιο συχνά και ενδιαφέροντα θέματα.

Για να ευχαριστήσω το κοινό μου έχω και διαγωνισμό με πλούσια δώρα παρακαλώ!
Λοιπόν, ο διαγωνισμό μου για τα 3 χρόνια του Beauty harmony blog έχει πρωτότυπα δώρα. Ξεκινώ να σας τα παρουσιάζω!

1ο Δώρο
 6 σετ δημιουργικης απασχόλησης απο το "Παιχνιδοζυμαράκι"
Τι είναι το "Παιχνιδοζυμαράκι";
Είναι ένα είδος χειροποίητου ζυμαριού που χρησιμοποιείται για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από μια μαμά, παιδαγωγό, την Κατερίνα Βαρδάκη που λατρεύει το δημιουργικό παιχνίδι.
Το "Παιχνιδοζυμαράκι" έχει σκοπό να βοηθήσει το παιδί να παίξει και να προάγει τα φυσικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα παιδιά: την περιέργεια, τον ενθουσιασμό, την αγάπη για τις εξερευνήσεις.
Είναι κάτι σαν την πλαστελίνη χωρίς όμως να περιέχει τοξικές και επιβλαβείς ουσίες για τα παιδιά. Φτιάχνεται με αλεύρι, αλάτι, ηλιέλαιο, λίγο ξινό (όχι το υγρό), νερό, χρώμα, άρωμα ζαχαροπλαστικής και "πάρα πολλή αγάπη"!
Με το "παιχνιδοζυμαράκι" της φιλενάδας μου, τα παιδιά μου έχουν περάσει πολλές ώρες παιχνιδιού. Μπαλάκια, γραμμούλες και σαλιγκαράκια για τον μικρό μου και ολόκληρα ζωάκια και "φαγητά" για την κόρη μου.
Επίσης όταν προσκαλούμε φίλους των παιδιών στο σπίτι, το "παιχνιδοζυμαράκι" είναι όμορφη απασχόληση για εκείνα γι'αυτό και πολλές φορές το δωρίζουμε.
Μην ξεχάσω επίσης να σας πω οτι και στο παιδικό εργαστήριο ΑΡΩΜΑΤΟΠΑΙΖΩ χρησιμοποιώ το παιχνιδοζυμαράκι για δημιουργικό παιχνίδι και γνωριμία με τα αιθέρια έλαια. .
Τι είναι το "Παιχνιδοζυμαράκι"; Ειναι ενα είδος χειροποιήτου ζυμαριού που χρησιμοποιείται για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού. Κατασκευασμένο απο μια μαμά, παιδαγωγό, την Κατερίνα Βαρδάκη που λατρεύει το δημιουργικό παιχνίδι, το "Παιχνιδοζυμαράκι"  εχει σκοπό να βοηθήσει το παιδί να παίξει και να προάγει τα φυσικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα παιδιά: την περιέργεια, τον ενθουσιασμό, την αγάπη για τις εξερευνήσεις.  Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/49194-vardaki Είναι κάτι σαν την πλαστελίνη χωρίς ομως να περιεχει τοξικές και επιβλαβείς ουσίες για τα παιδιά.  Φτιάχνεται με αλεύρι, αλάτι, ηλιέλαιο, λίγο ξινό (όχι το υγρό), νερό, χρώμα, άρωμα ζαχαροπλαστικής και "πάρα πολλή αγάπη"! Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/49194-vardaki  Με το  παιχνιδοζυμαράκι της φιλενάδας μου, τα παιδιά μου εχει περάσει πολλές ώρες παιχνιδιού. Μπαλάκια, γραμμούλες και σαλιγκαράκια για τον μικρό μου και ολόκληρα ζωάκια και "φαγητά" για την κόρη μου. Επίσης όταν προσκαλούμε φίλους των παιδιών στο σπίτι, το παιχνιδοζυμαράκι είναι όμορφη απασχόληση για εκείνα  γι'αυτο και πολλές φορές το δωρίζουμε. Μην  ξεχάσω επίσης να σας πω οτι και στο παιδικό εργαστήριο ΑΡΩΜΑΤΟΠΑΙΖΩ   χρησιμοποιώ το παιχνιδοζυμαράκι για δημιουργικό παιχνίδι και γνωριμία με τα αιθέρια έλαια. .(Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από την συνέντευξή της στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Καλαμάτας ) Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/49194-vardaki
 Για να το αποκτήσετε, επικοινωνήστε με την Κατερίνα Βαρδάκη στο τηλ  6942-930338 ή   στέλνωντας mail στο vardakikaterina78@gmail.com, ή στο  facebook 

2ο Δώρο  

To sofan handmade χαρίζει σε μια τυχερή ένα Κασκολιέ!
Δεν είναι κασκόλ, δεν είναι κολιέ, είναι και τα δύο! Κασκολιέ σε κόκκινο, εκρού και πράσινο χρώμα! Με μαλλί σε διάφορες πλέξεις, διακοσμημένο με κουμπιά και λευκό, μεταξωτό κουκούλι. Το δέσιμό του είναι από λευκό ύφασμα με πράσινες ρίγες και ασημί κλωστή στην ύφανση.
 Τι είναι το SoFAN; Χα χα τι να πω. Με λίγα λόγια αν τα χέρια σου δεν "πιάνουν"... το sofan είναι εδώ! Χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη. Χειροποίητα φτιαγμένα με κάθε λογής υλικά! Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από τη φαντασία  της Φανής  ή τις επιθυμίες σας! Στη συλλογή του  sofan θα βρειτε κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι, δώρα για παιδιά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια... και όχι μόνο! Εαν μπείτε στην σελιδα facebook θα ξετρελαθείτε με τις δημιουργίες του SoFan. Τι να πρωτοδιαλέξεις! Μήπως ενα δώρο για την κολλητή σας; ή ενα για το βαπτιστήρι ;ή μαλλον για εσας. Σίγουρα θα βρείτε πρωτότυπα δώρα.   Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το SoFAN στο τηλ 6937928021 και στο mail info@sofan-handmade.gr ή στο facebook

3ο Δώρο 
  Χειροποιητα προιοντα ομορφιάς απο Bluet greque- Σαπουνάκια γλυκερίνης

Για όσους δεν γνωρίζουν τα προιόντα ομορφιάς Bluet greque είναι με λίγα λόγια "ανθισμένη" ομορφιά σώματος και πνεύματος με χειροποίητα βιολογικά καλλυντικά .Ένα πολύτιμο δώρο για σας και τους αγαπημένους σας..με τη δύναμη και τη σοφία της φύσης! 
To δέρμα είναι ένα όργανο που διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο όχι μόνο στην προστασία του οργανισμού από εξωτερικές επιθέσεις,αλλά και απο μία αισθητική και συναισθηματική άποψη. Όλοι σχεδόν ψάχνουμε να βρούμε ένα προιόν το οποίο θα καλύψει την ανάγκη αυτή του δέρματός μας για πρόληψη και προστασία απο τη φθορά του χρόνου,θα μας ανανεώσει,θα μας κάνει να δείχνουμε και να νιώθουμε όμορφα! 
Έτσι λοιπόν έκανα κι η συνονόματη Μαρία του Bluet greque.Αφού έψαξε,δοκίμασε και ξόδεψε αρκετά χρήματα για κάποια προιόντα,μερικά απο τα οποία της προκαλούσαν κι ερεθισμούς στο δέρμα,σκέφτηκε να φτιάξει η ίδια την κρέμα της με φυσικά οργανικά συστατικά(φυτικά λάδια,αιθέρια έλαια,φυσικά αρώματα κ.α.).Έτσι γνωρίζει τί ακριβώς εφαρμόζει στο δέρμα της καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητές τους! Ετσι δημιουργήθηκαν τα προιόντα Bluet greque!  
Η δημιουργός της σας προσκαλεί  να ταξιδέψτε στο θαυμαστό κόσμο της φύσης παρέα με τα χειροποίητα βιολογικά προιοντα Bluet greque. Για να τα αποκτήσετε, επικοινωνήστε στο τηλ 6937310917 ή μεσω e-mail στο maria.kithnos@gmail.com ή στο facebook

Οπως διαβάσατε τα δωρα μας είναι άκρως δελεαστικά και για να μην σας κουραζω άλλο, περνώ γρήγορα γρήγορα στους όρους του διαγωνισμού για να μπορέσετε να συμμετέχετε και κάποιοι να τα κερδίσετε.
Οροι διαγωνισμού 
  1. Κάντε Like  στην σελίδα του μπλογκ μου, Beauty Harmony Blog στο facebook.
  2. Κάντε Like  στην σελίδα του "Παιχνιδοζυμαράκι" στο facebook.
  3. Κάντε Likeστην σελίδα του SoFan στο facebook.
  4. Κάντε Like   στην σελίδα του Bluet greque στο facebook
  5. Γράψτε ποιο δώρο θέλετε να κερδίσετε, κάτω απο αυτή την ανάρτηση ,σε μορφή σχολίου (Παράδειγμα : Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque)
Διευκρίνιση :
ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 13 Μαρτίου 2015  και λήγει την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στις 12 το μεσημέρι. Μην ξεχάσετε να σημειωσετε στα σχόλια ποιο δώρο θέλετε. Α και να μην σχολιασετε ως ανώνυμος αλλά με όνομα !Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 4 βήματα- όρους.  Οι νικητές, θα προκύψουν μετά απο κλήρωση και   θα ενημερωθούν   σχετικά με την παραλαβή των δώρων.

α! και αν θέλετε κάντε και κοινοποιήση τον διαγωνισμό στους φίλους σας στο facebook! Μπορεί να είναι εκείνοι τυχεροί!

update
Επειδή με ρωτάτε πως δεν γνωριζετε  να σχολιάζετε σε αναρτησεις και θέλετε γενικότερα να μαθετε  πως  διαβαστε εδώ πόσο εύκολο είναι

Καλή επιτυχία !!

αποτελέσμάτα διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός έληξε και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έλαβαν μέρος. Οι τυχεροί , οσες συμμετοχές ήταν εγκυρες,  βγήκαν υστερα απο κλήρωση στο random.org και σας δίνω τα ονοματα 
Ευχαριστώ και πάλι την Φανή απο το Sofan, την Μαρία από τα βιολογικά  καλλυντικά  bleut greque και την Κατερίνα απο το Παιχνιδοζυμαρακι για την βοήθεια τους στην υλοποίηση του διαγωνισμού.

      για το παιχνιδοζυμαρακι



  1.   1. stavroula douvropoulou
    2. virginia volota
    3. eva pan
    4. flora ger
    5. eugenia garifallou
    6. eletheria kladaki
    για τα σαπουνάκια του bleuet greque η τυχερή είναι η  Πετρουλα Φιλίππου
    για το κασκολιε από το sofan δυστυχώς δεν είχαμε εγκυρες συμμετοχές
    Κορίτσια σας εύχομαι να είστε  πάντα τυχερες 
      




45 comments:

εφη καραγρηγοριου said...

υπεροχα δωρα! θελω το Χειροποιητα προιοντα ομορφιάς απο Bluet greque- Σαπουνάκια γλυκερίνης

Unknown said...

Κολιε κολιε θελω

Βιργινία Βολωτά said...

θέλω να κερδίσω το σέτ δημιουργικής απασχόλησης απο το παιχνιδοζυμαράκι . καλή επιτυχία

mpiskotoupoli said...

Το κασκολιέ του sofan!Eυχαριστούμε και χρόνια πολλά,πολλά στο blog σου!!!

mpiskotoupoli said...

Το κασκολιέ του Sofan!Ευχαριστούμε πολύ και χρόνια πολλά,πολλά στο blog σου!!!

Σοφια said...

teleio!θα ηθελα τα δωρα απο το παιχνιδοζυμαρακι!

floranceaga said...

αν σταθω τυχερη θα ηθελα το 1ο δωρο to σετ δημιουργικης απασχόλησης απο το "Παιχνιδοζυμαράκι"
fb:Flora Ger

Owl Mommy Βέρα said...

Χρόνια Πολλά για το blog σου!!! Keep on writing :-)

Fotini Xanthopoulou said...

Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque!
mail: f.xanth@gmail.com
facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou

Lefki said...

Θα ήθελα να κερδίσω τα παιχνιδοζυμαράκια!

Maria said...

Το παιχνιδοζυμαρακι

Anonymous said...

Χειροποιητα προιοντα ομορφιάς απο Bluet greque- Σαπουνάκια γλυκερίνης ρωξανη σαμαρα fb

Anonymous said...

όλα μου αρέσουν αλλά θα προτιμήσω το παιχνιδοζυμαράκι!

Αλκμήνη Πι. said...

Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque! Ευχαριστούμε πολύ!
facebook: Alkmini Mini
alkminipi@gmail.com
Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.

Anonymous said...

Θελω να κερδισω τα δωρα του παιχνιδοζυμαρακι

Πετρούλα Φιλίππου said...

Ωραία όλα τα δώρα! Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

Σοφία said...

Θα ήθελα να συμμετέχω για το Παιχνιδοζυμαράκι!Ευχαριστούμε πολύ!

Stavroula said...

Θέλω να κερδίσω το δώρο από το "Παιχνιδοζυμαράκι"
ευχαριστούμε!!!
fb:Stavroula Douvropoulou

Unknown said...

Θέλω να κερδίσω το σετ από το "Παιχνιδοζυμαράκι"

Unknown said...

Θέλω να κερδίσω το Παιχνιδοζυμαράκι

Anonymous said...

τα παιχνιδοζυμαράκια παρακαλώ!!!
Στέλλα

Niki P. said...

Θέλω να κερδίσω τo δώρo του SoFan

ΒΑΣΩ said...

γεια σας θα'θελα πολυ να κερδισω παιχνιδοζυμαρακι!!!

maria said...

Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque

Unknown said...

Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque!!Ευχαριστούμεε!!!!

Anonymous said...

θελω να κερδισω το παιχνιδοζυμαρακι- fb profile eugenia garifallou

Anonymous said...

χρονια πολλα κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!Ολα ειναι υπέροχα κ χρήσιμα!!!eleftheria kladaki

Unknown said...

Χρονια πολλα !Ολα τα δωρα ειναι υπεροχα αλλα επαιδη εχω μια αδυναμια στα βιολογικα προιοντα ειδικα τα χειροποιτα,αν ειχα την τυχη να κερδισω θα ηθελα τα δωρακια απο Bluet grecque.
facebook: Giota Kwts

roubini said...

Θα ήθελα να κερδίσω το παιχνιδοζυμαρακι!

roubini said...

Thelw na kerdisw to paixnidozimaraki

roubini Giannouli said...

Thelo to paixnidozumaraki

Maria's Little Men.gr said...

Καλημέρα Μαρία! Μόλις διάβασα την υπέροχη συνέντευξη που έδωσες στο ιστολόγιο της φίλης Άντζυ! Χαίρομαι που σε γνωρίζω...καλώς βρεθήκαμε λοιπόν, θα τα λέμε! Για τον super διαγωνισμό και τα δώρα που κληρώνεις, θα ήθελα να συμμετέχω για τα προϊόντας "Bluet greque- Σαπουνάκια γλυκερίνης"
Φιλιά
Μαρία Κουτσόμηνου (mkoutsom@gmail.com)

Μαργαρίτα και Νίκη said...

Χρονια πολλά και δημιουργικά. Θα ήθελα να κερδίσω το δώρο από SoFan
Νίκη by mommywiki.gr

Anonymous said...

Θα ήθελα να κερδίσω τα παιχνιδοζυμαράκια!

dwuli-et@mail.ru
6999218538

Anonymous said...

Θα ήθελα να κερδίσω τα παιχνιδοζυμαράκια!

facebook Profil μου είναι ιουλια μπιντακα¨

nantia said...

θα ηθελα να κερδισω το παιχνιδοζυμαρακι για τον γιο μου :)

Unknown said...

Θέλω να κερδίσω τα δώρα του Bluet greque! fb Vaso Theodorakopoulou

Unknown said...

θα ήθελα το Bluet greque. Ευχαριστούμε πολύ!!Καλό Πάσχα!!
sagropoulou@gmail.com

Eva Pan said...

Το παιχνιδοζυμαράκι και για μας!!!! Φιλάκια σε όλους!

maria said...

θελω να κερδισω το δωρο του sofan κολιε

Gwgw said...

Θέλω να κερδίσω το παιχνιδοζυμαρακι!

Anonymous said...

Γειά σας, θα ήθελα να κερδίσω τα σαπουνακια! Το profil μου στο Facebook είναι 'Ioannitsa Ioanna'.. Ευχαριστώ πολύ!

Anonymous said...

Τέλεια όλα..!!!Θέλω τα προιόντα ομορφιάς Bluet greque!
Καλή συνέχεια!! :)
mail:pigouinoi@gmail.com
fb:Georgia Bakogiorgou

Ελίνα said...

Όλα είναι υπέροχα, αλλά μου άρεσε πιο πολύ (και αυτό θέλω να κερδίσω) το σετ δημιουργικής απασχόλησης από το "Παιχνιδοζυμαράκι" . Ευχαριστούμε!

email: elinas20@hotmail.com
fb: Ελίνα Σχοιναράκη

Πετρούλα Φιλίππου said...

Παρέλαβα τα σαπουνάκια που είχα κερδίσει. Μυρίζουν όμορφα! Ευχαριστώ πολύ!