#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 20 February 2013

Τι είναι οι κρέμες ΒΒ;





Επειδή ούτε εγώ ήξερα, έψαξα και έμαθα.  Οι κρέμες ΒΒ αναφέρονται ως   blemish balm, blemish base ή beauty balm. Αυτό σημαίνει βάλσαμο καλυπτικό δηλαδή κρέμες καλυπτικές.
Οι κρέμες ΒΒ πωλουνται με μεγάλη επιτυχία σε χώρες της Ανατολής αλλά όπως φαίνεται και οι πωλησεις τους στην Ελλάδα πάνε πολύ καλά.   


Αποτέλεσμα εικόνας για bb creams
credits

Προφανώς, αυτές οι κρέμες έχουν δημιουργηθεί για να αντικαταστήσουν τα προϊόντα περιποίησης ημέρας κυρίως, όπως τους ορούς (serums), τις ενυδατικές κρέμες, τα καλυπτικά (primers), τα αντηλιακά, σε ένα προϊόν, το προϊόν ΒΒ.  
Ως επαγγελματίας αισθητικός και κοσμητολογος, μου γεννάτε η απορία σχετικά με την δραστικότητα αυτών των προϊόντων. Πώς μπορεί δηλαδή ένα προϊόν να ενυδατώνει, να καλύπτει τις ατέλειες, να προστατεύει, όλα μαζί; Πώς δηλαδή αυτό το προϊόν (ΒΒ) έχει στην σύσταση του, ουσίες που θα καλύπτουν όλες αυτές τις ανάγκες; Ποια είναι αυτά τα συστατικά που κρύβονται όλα μαζί σε αυτό το μικρό και μαγικό σωληνάριο και αναιρούν όλα τα άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι κάνουν μεμονωμένα.
Προσωπικά, πιστεύω ότι κανένα προϊόν δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά μαζί. Χρειάζονται κάποια προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν με μια συγκεκριμένη σειρά και διαδικασία για να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ποια είναι η γνώμη σας;
 

No comments: