#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Monday 14 January 2013

Βaby Reflexology, Τα μωρά αγαπούν το μασαζ (Νο1)




Με αφορμή το μωράκι μου, σκέφτηκα ότι πολλοί γονείς συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με κλάματα και ανησυχίες του μωρού τους ειδικά όταν είναι πολύ μικρό. Ακόμη όταν είναι και το πρώτο παιδάκι, η ανησυχία είναι ακόμη πιο έντονη.

Έτσι και εγώ στην  Ελπίδα, πειραματιζόμουν και δοκίμαζα διάφορα ώσπου είπα να εφαρμόσω αυτά που έμαθα στην σχολή μου , baby reflexology!




Διαβάστε παρακάτω πως μπορεί, η ρεφλεξολογια να βοηθήσει το μωρό σας να ξεπεράσετε τα πονάκια και τα κλάματα του μωρού σας.  Ακόμη πως μπορεί να σας βοηθήσει να δεθείτε ακόμη περισσότερο συναισθηματικά μαζί του.  

Η «ρεφλεξολογια για μωρά» είναι μια πολύ αποδοτική μέθοδος που παρουσιάζει όλα τα οφέλη της κλασσικής ρεφλεξολογιας αλλά απευθύνεται στα μωρά. Εφαρμόζεται σε μωρά, νεογέννητα μέχρι και  νήπια 2 χρονών. Βοηθά το μωρό να χαλαρώσει καθώς και να κοιμάται ακόμα πιο εύκολα. 

Τα μωρά αγαπούν το άγγιγμα και το μασάζ. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζετε όμως είναι ότι λατρεύουν το μασάζ στα πέλματα. Κάνοντας ρεφλεξολογια στα πατουσακια τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα νοιώσετε ότι ο συναισθηματικός δεσμός με το παιδί σας μεγαλώνει. Είναι μια καλή ιδέα εξάλλου, για να δεθεί και ο μπαμπάς περισσότερο με το μωράκι. 

Πως βοηθά το μωρό
·         Μειώνει τα πονάκια-κολικούς
·         Μειώνει την δυσκοιλιοτητα
·         Μειώνει τα προβλήματα οδοντοφυΐας
·         Μειώνει τα προβλήματα αϋπνίας
·         Χαλαρώνει και ηρεμεί το μωρό
Πως βοηθά τους γονείς
·         Φυσικός τρόπος θεραπείας
·         Δυναμώνει τον συναισθηματικό δεσμό

Ευτυχισμένο μωρό = ευτυχισμένοι γονείς 

Πως δημιουργήθηκε όμως η ρεφλεξολογια για μωρά

Αυτή η τεχνική αναπτύχτηκε πριν από 15 χρόνια έρευνας σε μωρά. Σήμερα οι γονείς μπορούν να εκπαιδευτούν σε αυτή από έμπειρο επαγγελματία ρεφλεξολο γο ή να απευθυνθούν για συνεδρία του μωρού του σε αυτόν.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

No comments: