#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Thursday 22 June 2017

Familives issu τεύχος 9 Καλοκαιρι 2017- Καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης & Κουνούπια!

Πριν από λίγες μέρες, παρουσιάστηκε το καλοκαιρινό τεύχος του Familives ! Ένα τεύχος που θα το αγαπήσετε από το εξώφυλλο και μόνο! 



Για πείτε μου δεν σας βάζει σε καλοκαιρινό κλίμα; Το συγκεκριμένο τεύχος είναι και επετειακό, καθώς ολοκληρώνει 2 χρόνια familives! 

Σε αυτό το τεύχος λοιπόν θα βρείτε ιδέες για να ανανεώσετε  τον χώρο σας με καλοκαιρινές νότες, λαχταριστές συνταγές και έξυπνες λύσεις για το καλοκαίρι που έρχεται. Επίσης παρουσιαζονται θέματα που απασχολούν κάθε μαμά όπως η επιλογή γιαγιάς / νταντάς για την φύλαξη των παιδιών, η αδερφική ζήλια καθώς και η ανάλυση των ζωγραφιών των παιδιών μας. Φυσικά μην ξεχάσετε να κρατήσετε σημειώσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις που έχετε εαν αναλάβατε να γίνετε νονός/ νονά όπως επίσης και τι πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλεργίες. Οι ιδέες για να κρατήσετε αναμνήσεις από το καλοκαίρι της αγαπημένης φίλης Καιτης είναι εκπληκτικές. 
Ειδικό αφιέρωμα σε αυτό το τεύχος καλύπτει το θέμα "ατυχήματα των παιδιών μέσα στο σπίτι". Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο της Αννας  και ακολουθήστε τις συμβουλές της για να πετύχετε ένα σπιτικό με λιγότερους κινδύνους. 

Οσο για τους φίλους του beauty harmony blog, στο καλοκαιρινό τεύχος του familives  θα βρείτε 2 άρθρα μου. Έτσι γιατί όταν έχεις έμπνευση δεν μπορείς να την μαζέψεις! 
Λοιπόν, στο συγκεκριμένο τεύχος, θέλησα να ασχοληθώ με την καλοκαιρινή τσάντα για την θάλασσα. Ποια είναι δηλαδή, κατά την γνώμη μου τα αναγκαία πραγματάκια που χρειάζεται μια μαμά να έχει μαζί της όταν πάει στην παραλία. Έτσι σας έφτιαξα μια λιστα με όλα τα απαραίτητα. Εγώ πάντως την έχω τυπώσει αυτή την λίστα και έτσι κάθε φορα που πάμε παραλία, κάνω έναν γρήγορο  έλεγχο και τσουπ! είμαι έτοιμη! 😍

Τελος, τα κουνούπια είναι ένα θέμα που απασχολεί ή καλύτερα ταλαιπωρεί τους περισσοτερους από εμάς. Μερικές συμβουλές που σας προτείνω σίγουρα θα σας βοηθήσουν αρκετά. Αντίθετα εαν θέλετε να τα περιορίσετε, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας προϊόν για να τα απωθήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες παρασκευής που σας προτείνω εδώ. 




1 comment:

Bliss Seeking Mom said...

Μαρία μου η λίστα σου για την παραλία ήταν διαφωτιστική. Πολλά βέβαια τα είχα ήδη στη λίστα, αλλά κάποια ούτε καν τα είχα σκεφτεί.
Χρυσή