#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Saturday, 14 September 2013

Οι διακοπές μας στο Daphne’s Club Hotel Apartments( Μέρος 2ο)

Συνεχίζοντας απο την προηγούμενη αναρτηση, όπως σας είπα μου έκανε πού μεγάλη εντύπωση τα πήλινα πιατάκια που χρησιμευουν ώς συλλέκτες τροφών για τα ζώα.
 Στον κήπο του ξενοδοχείου, μια μεγάλη παιδική χαρά λουσμένη μες στο πράσινο.
http://www.daphnesclub.com

 Στην συνέχεια ανακάλυψα μια ακόμη έξυπνη κατασκευή για να μπορείτε να φυτέψετε και εσείς βότανα στον κήπος σας ή την βεράντα. Οι ιδιοκτήτες φύτευψαν διάφορα βότανα μέσα σε μια παλιά παλλέτα.Ετσι έχουν μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και επιπλέον τα παιδιά μπορούν να μάθουν και εκείνα να αναγνωρίζουν τα φυτά. Ομορφη και πρωτότυπη ιδέα.
η Ελπίδα βγάζει και εκείνη φωτογραφίες!Ακολουθώντας την περιγραφή μου σε αυτο το εκπληκτικό κατάλυμα, στην Reception μας υποδέχθηκε με ενα ζεστό χαμόγελο, η ιδιοκτήτρια Δάφνη. H είσοδος και πάλι μαγευτική σαν το υπόλοιπο κτήριο άλλωστε. Μαγευτικό μπλε και άσπρο σε μοντέρνα διακόσμηση και ακριβώς απέναντι, ένας άνετος χώρος γεμάτος παιχνίδια και παιδικά βιβλία. Η Ελπίδα φυσικά ξετρελάθηκε αλλά και εμείς επίσης καθώς υπήρχαν και παιχνίδια για μωρά, οπότε άνετα θα μπορούσαμε να χαλαρώνουμε στην βιβλιοθήκη για τους μεγάλους ενώ και ο μικρούλης μας θα έπαιζε με παιχνιδάκια. 


http://www.daphnesclub.comΟδηγηθήκαμε στο δωμάτιο μας που ήταν πολύ άνετο και καθαρό. Φυσικά πρέπει να σας τονίσω ότι έχει σχέση με την φιλοξενία παιδιών, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορείτε να το ζητήσετε. Παρκοκρεβατο, αλλαξιερα μπανακι , γιογιο αλλά και θήλαστρα, μαξιλάρια θηλασμού και διάφορα άλλα που αφορούν τα μωρά και τα παιδιά  είναι πάντα στην διάθεση σας!
Όσον αφορά το δωμάτιο, ηλιόλουστο και δροσερό με όλες τις ανέσεις. Τα μαξιλάρια coco mat και τα επώνυμα σεντόνια και οι πετσέτες διασφαλίζουν ότι οι ιδιοκτήτες προσφέρουν ότι καλύτερο στην φιλοξενία. Καθώς τα μικρούλια μου κοιμήθηκαν εύκολα γιατί ήταν κουρασμένα από τα ταξίδι, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στον φάκελο που μας δόθηκε στην είσοδο και περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες.
 Μια μεγάλη ομάδα από ειδικούς έχει ενταχθει στον κατάλογο των υπηρεσιών έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων στο ξενοδοχείο. Μασάζ, γυμναστική αλλά και μαθήματα γαστρονομίας και διάφορα άλλα. 
Ακόμη, τα καλλυντικά του ξενοδοχείου, από τοπική επιχείρηση φτιαγμένα με αγνό ελαιόλαδο. Μου άρεσαν καθώς ξεφεύγουν από τα τυποποιημένα «σαπουνο-μπουκαλακια» κακής ποιότητας που βλέπει κανείς στα ξενοδοχεία.
Όπως διάβασα , συχνά διοργανώνονται θεματικές βραδιές στο roof garden  και άλλες δραστηριότητες (πχ μάζεμα φρούτων) ανάλογα την εποχή. 
http://www.daphnesclub.com

Επίσης αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η περιβαλλοντική μέριμνα του ξενοδοχείου. Διάφορες  συμβουλές που αναφέρονταν είχαν σαν σκοπό, να μειώσουν την ρύπανση και να τονίσουν σε όλους την αξία της ανακύκλωσης. Έτσι σε συγκεκριμένους χώρους του ξενοδοχείου, υπήρχαν κάδοι ανακύκλωσης όπως και κάδοι κομποστοποιησης.  Η Ελπιδα καθε πρωί έπρεπε να ρίξει τουλάχιστον ένα σκουπίδι στον κάδο ανακύκλωσης! 

διαβαστε τη συνεχεια , στην επόμενη ανάρτηση

No comments: