#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Thursday 8 March 2018

Πασχαλινές λαμπάδες από το Tiny Sweets-Διαγωνισμός έληξε

Eίμαστε ήδη σε περίοδο προετοιμασίας για το Πάσχα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για την πασχαλινή λαμπάδα, σας συστήνω ν' απευθυνθείτε στην έμπειρη πλέον και καταξιωμένη στο είδος Έφη από το Tiny Sweets. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)




H Έφη για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι μια κοπέλα που κυριολεκτικά ότι πιάνει στα χέρια της το μετατρέπει σε κομψοτέχνημα. Ο πηλός είναι το αγαπημένο της υλικό και αν δείτε τις δημιουργίες της θα καταλάβετε γιατί. Οι λαμπάδες της είναι μοναδικά αριστουργήματα. Καμωμένες με μεράκι και αγάπη, οι πασχαλινές λαμπάδες από το Tiny Sweets σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων.
Tι θα λέγατε και εσείς να κερδίσετε μια λαμπάδα απο το Tiny Sweets;

Για μια ακόμη χρονιά, ένας τυχερός θα κερδίσει μια πανέμορφη πασχαλινή λαμπάδα. Η λαμπάδα που προσφέρει φυσικά το Tiny Sweets είναι πανέμορφη.  To διακοσμητικό της λαμπάδας είναι φτιαγμένο με την μέθοδο decoupage και έχει και πινελιές ζωγραφικής επάνω.

Δεν είναι πανέμορφο; 


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω  βήματα
Να κάνετε like στην σελίδα του Tiny Sweets στο facebook
Να κάνετε like στην σελίδα του Beauty Harmony Blog στο facebook
Nα κάνετε tag τρεις φίλες / φίλους σας στο facebook

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018. Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με την μέθοδο random.org. Ο νικητής θα αναρτηθεί στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook και σε αυτή την ανάρτηση. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί. Το δώρο θα σταλεί ταχυδρομικά στην διεύθυνση που έχει δοθεί. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι κατοικούν στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tiny Sweets οπως και να βρείτε ολόκληρη την πασχαλινή συλλογη θα βρείτε στο facebook 
Και μην ξεχνάτε
Ακολουθήστε το beauty harmony blog 
στο facebook κάνοντας like στο  Beauty harmony blog 
και στο instagram beauty_harmony_blog


No comments: