#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 15 December 2017

Το νεο μου σημειωματάριο για την νέα χρονιά και διαγωνισμός Ονειροτέχνημα- Maria ΕΛΗΞΕ

Αν και οι ετοιμασίες και η καθημερινοτητα είναι αρκετά δύσκολη για εμένα αυτή την περίοδο, κάθε χρόνο δεν παραλείπω να κανω της έρευνα μου σχετικά με το νέο ημερολόγιο μου. Το ημερολόγιο ή η αντζεντα εαν θέλετε, για εμένα είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Αγαπώ την οργάνωση και τις λίστες οπότε, ένα καλό ημερολόγιο είναι πάντοτε αναγκαίο για έμενα. 
Πριν από λίγες μέρες η φιλενάδα μου, Μαρία γνωστή blogger και πάνω απ'ολα χειροτεχνισσα  μας παρουσίασε την νέα συλλογή της από ημερολόγια και σημειωματαρια. Δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια. Όμορφοι συνδυασμοί υφασμάτων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις με άριστη ποιότητα υλικών.


Προσωπικά, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλεξω και γι' αυτο διάλεξα και ημερολόγιο και σημειωματαριο για να καλύψει τις ανάγκες μου την νέα χρονιά. Έτσι στο ημερολόγιο θα σημειώνω τις δουλειές μου, ραντεβού ενώ στο σημειωματαριο, λίστες με εργασίες και μελλοντικά σχέδια, θα έχουν τον χώρο τους όμορφα τακτοποιημενα. 

Λίγα λόγια για την Μαρία και τις δημιουργίες της "Ονειροτέχνημα -Μαρία" 

Το Ονειροτέχνημα - Μαρία ξεκίνησε την άνοιξη του 2012.

Η Μαρία από την εφηβική της κιόλας ηλικία θυμάται τον εαυτό της να καταπιάνεται με χειροτεχνίες και διάφορες κατασκευές. Ανήσυχο πνεύμα άλλωστε από τότε! Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας - Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ασχολήθηκε για μερικά χρόνια με την ιδιωτική εκπαίδευση. Ένεκα της κρίσης η ενασχόληση αυτή περιορίστηκε στο ελάχιστο, έπρεπε όμως να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον υπερβολικό πλέον ελεύθερό της χρόνο! Κάπως έτσι άρχισε να δημιουργεί κοσμήματα στην αρχή και στη συνέχεια κι άλλα χειροποίητα μικροαντικείμενα, όπως μπρελόκ, σελιδοδείκτες, παιδικά αξεσουάρ για τα μαλλιά, προσωποποιημένους πίνακες για παιδιά, δώρα για παιδιά, πάνινες κούκλες, ημερολόγια/ατζέντες, σημειωματάρια/notebook και προσεχώς και θήκες βιβλιαρίων. Οτιδήποτε φτιάχνει με τα χέρια της  προσπαθεί να αρέσει πρώτα στην ίδια και μετά σε όλους τους υπόλοιπους! Οι δημιουργίες της  είναι εμπνευσμένες από το όνειρο κι έτσι προέκυψε και το όνομα «Ονειροτέχνημα».

Η Μαρία μιας και είναι αρκετά γενναιόδωρη, ανταποκριθηκε στην ιδέα μου για έναν γιορτινό διαγωνισμό και θέλησε να κάνει δώρο στους φίλους του Beauty Harmony Blog. 



Έτσι το Ονειροτέχνημα - Μαρία και η δημιουργός του, προσφέρει 1 προσωποποιημένο notebook με το αρχικό γράμμα του κατόχου του (διαστάσεις 13 Χ 21 εκ., 96 φύλλα με ριγέ γραμμογράφηση, λάστιχο, σελιδοδείκτη και εσωτερική χάρτινη θήκη για κάρτες ή χαρτάκια). Μπορεί να γίνει και bullet journal για οργάνωση της καθημερινότητας, καταγραφή σχεδίων, πλάνων, στόχων κλπ. Δειτε περισσότερα για το bullet journal σε σχετικό blog post της Swanocean!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμο


  • Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης
  • Καντε like στη σελίδα Ονειροτέχνημα - Μαρία στο facebook.
  • Kάντε like στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook

Eπιπλεον συμμετοχές μπορεί να κερδίσετε εαν κάνετε εγγραφή στο Google Friends Connect, που βρίσκετε στην δεξιά πλευρά του ιστολογιου

Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση την ανάρτηση του διαγωνισμού. Επειδή τα σχόλια σας είναι πάντα χρήσιμα για τους δημιουργούς, εαν θέλετε, αφήστε τις ιδέες και τα σχόλια σας για την δουλειά της Μαρίας. 

Όροι διαγωνισμού
Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλαδα
Έγκυρες είναι οι συμμετοχες που έχουν πραγματοποιηθει μέχρι τις 22 Δεκεμβριου στις 12 το μεσημέρι
Μπορείτε να δηλωσετε μονο ΜΙΑ συμμετοχη ανα προφιλ facebook. Διπλες και περισσοτερες συμμετοχές με το ιδιο προφιλ θα διαγραφονται αυτοματα απο την κλήρωση
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθει μεσω του random.org
Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στο ιστολογιο οπως επισης και στην σελίδα του Beauty Harmony Blog στο Facebook
Σε περίπτωση που ο /η τυχερός/η δεν απαντήσει μεχρι τις 26 Δεκεμβρίου, η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την δημιουργό του δώρου , Ονειροτεχνημα- Μαρία

Καλή επιτυχία!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ευχαριστώ όλους και όλες που λάβατε μέρος στον διαγωνισμό. Η κλήρωση ανέδειξε νικήτρια την Miliakou Efrosini
Συγχαρητήρια!







No comments: