#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 14 July 2017

Tα εκπληκτικά προϊόντα Ziaja στην Ελλάδα!

Ziaja! Tι γνωρίζετε;
Mεχρι τώρα δεν ήξερα κάτι γι' αυτή την εταιρία και η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να προφέρω ούτε το όνομα της εταιρίας μέχρι πριν από λίγο καιρό. Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Πριν από λίγο καιρό, έλαβα από τις καταπληκτικους ανθρώπους που αντιπροσωπευουν την Ζiaja στην Ελλάδα ένα όμορφο πακέτο με τρία προϊόντα από την συγκεκριμένη εταιρία. Πριν σας πω την γνώμη μου για τα συγκεκριμένα προϊόντα να σας πω κάποια πράγματα για την εταιρία.



Η Ζiaja Skincare είναι μια εταιρία που δημιουργηθηκε στην Πολωνία το 1989 από ένα ζευγάρι φαρμακοποιών τους Ziaja. Αυτό το ζευγάρι λοιπόν ξεκίνησε δειλά τις πρώτες έρευνες του για την δημιουργία καλλυντικών και στην πορεία προσέλαβε έμπειρους επιστήμονες κοσμητολόγους για να στελεχώσει την εταιρία που όλο και μεγάλωνε. Ο στόχος της εταιρίας ήταν πάντα να δημιουργηθουν προϊόντα που να είναι προσιτά στον κόσμο αλλα να έχουν και αποτέλεσμα. Για να πετύχουν το στόχος τους θέλησαν να χρησιμοποιησουν συστατικά καλής ποιότητας όπως αυτά που βρίσκουμε στο εργαστήριο σε συνδυασμό με εγγυημένα για το αποτέλεσμα τους συστατικά της φύσης. Εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών σε συνδυασμό με προϊόντα της σύγχρονης τεχνολογίας παντρεύτηκαν στα εργαστήρια της Ziaja  και δημιούργησαν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. 
Έτσι σήμερα η Ziaja  προσφέρει μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε προσιτή τιμή πάντα. Οι διαφορετικές σειρές της εταιρίας είναι σχεδιασμένες με βάση ένα κύριο συστατικό πάντα που έχει βρεθεί ότι είναι το ιδανικό για κάθε περίπτωση. Πχ ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο, αλόη, θαλάσσια συστατικά. Στην Ziaja θα βρείτε προϊόντα για το σώμα (body lotion, shower gel κλπ), μια τεράστια γκάμα με προϊόντα για όλες τις ιδαιτεροτητες και ηλικίες του προσώπου όπως επίσης και σειρά γα τα παιδιά (παιδικό σαμπουάν, αφρόλουτρο κλπ). 


Πάμε όμως να σας δείξω τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ και ποια είναι η γνώμη μου για τα συγκεκριμένα. (Διαβάστε το Disclaimer παρακαλώ )
Τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ είναι από την σειρά Tropical Coconut.
Το καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα δείχνουν να ξηραίνουν αρκετά το δέρμα μας και έτσι γρήγορα να γίνετε θαμπό και να χάνει την γυαλάδα του και την ζωντάνια. Τα συστατικά που περιέχει η  καρύδα είναι γνωστά για τις έντονα ενυδατικες τους ιδιότητες που έχουν ενώ παράλληλα δρουν αναπλαστικά για το δέρμα. Φυσικά η μυρωδιά της καρύδας ισούται με καλοκαίρι. 
Αν λοιπόν είστε λάτρης της καρύδας και αγαπάτε το τροπικό καλοκαίρι, η συγκεκριμένη σειρά θα γίνει η αγαπημένη σας φέτος το καλοκαίρι. Θα σας ταξιδέψει 100% σε μέρη μακρινά και εξωτικά. Το καλοκαίρι μου αρέσει να χρησιμοποιω όλες αυτές τις ταξιδιάρικες μυρωδιές. Με την συγκεκριμένη σειρά, δεν χρειάζεται να φοράω καν άρωμα. Μυρίζει εκπληκτικά και σίγουρα τραβά την "μύτη" όσον βρίσκονται κοντά σας! Στα θετικά της σειράς είναι οτι αυτό το εκπληκτικό άρωμα δεν φεύγει γρήγορα αλλά διαρκεί για πάρα πολύ ώρα. Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Tropical coconut sugar body scrub 
Πρόκειται για ένα scrub σώματος σε συσκευασία 100 ml. Κόκκοι ζάχαρης και τροπική καρύδα συνδυάζονται μεταξύ τους με σκοπό της απομάκρυνση νεκρών κυττάρων από το σώμα. Λάδι από τους κόκκους βαμβακιού, βούτυρο καριτε και φοινικέλαιο προστιθονται σε αυτό το προϊόν έτσι ώστε να αναζωογονησουν το δέρμα και να δείχνει λείο και απαλό. 
Μου άρεσε πάρα πολύ η υφή του προϊόντος που θύμιζε λαδάκι και όχι τόσο βαρύ χοντρό scrub σώματος. Όταν το πρωτοείδα, πίστευα οτι δεν θα μπορούσε να προσφέρει βαθιά απολέπιση όμως οι κόκκοι ήταν τόσο αποτελεσματικοι που πραγματικά ένιωσα μετά οτι είχα ένα απολεπισμένο δέρμα. Εξάλλου το μασάζ που μπορείς να κάνεις με το συγκεκριμένο scrub είναι οτι καλύτερο για να στοχεύσεις κατά της κυτταρίτιδας ή για να προσφέρεις μια μίνι περιποίηση μέσα στο μπάνιο σου!

Tropical coconut creamy shower soap
Eιναι ένα κρεμοντους με έντονη μυρωδιά καρύδας όπως σας ανέφερα προηγούμενος. Στα θετικά του προϊόντος αυτού θα έβαζα οτι περιέχει σαπούνι, αρα προσφέρει κάλο καθαρισμό και εξουδετέρωση των δυσάρεστων μυρωδιών όμως δεν έχει τα αρνητικά στοιχεία που έχουν τα καθαριστικά με σαπούνι μιας και περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να έχετε πλούσιο αφρό και έτσι είναι αρκετά οικονομικό (200 ml). 

Tropical coconut body balm mosturising
Πρόκειται για ένα προϊόν με ανάλαφρη υφή που δρα σαν body butter όμως. Ιδανικό για τους καλοκαιρινους μήνες που πραγματικά χρειαζεσθε ενυδάτωση όπως αυτή που προσφέρουν τα body balms αλλά από την άλλη δεν αντέχετε τα κολλώδη balms που σας κάνουν να ιδρώνετε εύκολα. Περιέχει προβιταμίνη Β5 (βαθιά ενυδάτωση) βούτυρο καριτε (ανάπλαση και ενυδάτωση) και έλαιο κοκκοφινικα. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Εγγυημένα δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιησετε αυτό το body balm και να μην σας ρωτήσουν περισσότερα γι' αυτό. 

Μου αρέσει να συνδυάζω και τα τρία προϊόντα μαζί, γιατί έτσι δημιουργώ μια γρήγορη μεν αλλά άκρως απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης - καθαρισμού μέσα στο μπάνιο μου. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι πέρα από το άρωμα που διαρκεί, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά πολύ καλά!

Οπότε όπως καταλαβαίνετε  σίγουρα θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας. 
Εδω μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα προμηθευτειτε κατευθείαν απο την εταιρία ή να επικοινωνησετε μαζί τους για να σας ενημερώσουν που μπορείτε να τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. 
Bρειτε τη  Ziaja και στο facebook : Ziaja 
Θα χαρώ να μάθω τα σχόλια σας για τα συγκεκριμένα προϊόντα!

4 comments:

Anna Michti said...

Πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα. Λατρεύω το άρωμα καρύδας για το καλοκαίρι...

Mαρία Γεωργακού said...

Τοτε @Anna Michti σιγουρα θα τα λατρεψεις τα ziaja.Σου προτεινω ανεπιφυλακτα την σειρα coconut!

rozpeponi said...

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα προϊόντα της εταιρείας. Θα το κάνω σύντομα ομως, καθώς τρελαίνομαι για το άρωμα καρύδας!

Mαρία Γεωργακού said...

@rozpeponi θα τα λατρεψεις