#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 28 July 2017

Ωρα για παγωμενο tuvunu ! Time for iced tuvunu!

Kαλοκαιράκι και η ζέστη είναι αφόρητη ειδικά το απόγευμα. Ψάχνω για κάτι δροσερό να με ξεδιψάσει και βουρ ... στο ψυγείο. Ευτυχώς πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ένα καινούργιο προϊόν το Τuvunu



Τώρα θα με ρωτήσετε τι είναι πάλι αυτό; 😐

Λοιπόν το Tuvunu είναι το καινούργιο ρόφημα που μας έχει ξετρελάνει οικογενειακώς!

Mε απλά λόγια: Είναι το ελληνικό τσάι του βουνού 

που έχει θαυμαστές σε όλο το κόσμο!


Ναι σωστά διαβάσατε. Πρόκειται για το τσαι - ρόφημα που δημιούργησε η Ζυθοποιία Θράκης Κομοτηνής πριν απο μερικά χρόνια. Οι δημιουργοί θέλησαν να αξιοποιήσουν το ελληνικό τσάι του βουνού- τον σιδερίτη και να φτιάξουν ένα πολύ υγιεινό ρόφημα κατάλληλο για ολόκληρο την οικογένεια. Βασική αρχή τους ήταν να χρησιμοποιηθουν φυσικές πρώτες ύλες και βότανα για την δημιουργία του που να προέρχονται εξ-ολοκλήρου από την Ελληνική γη. Επιπλέον θέλησαν να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία, αξιοποιώντας το έδαφος της περιοχής που είναι ιδανικό για καλλιέργεια σιδερίτη και να προσφέρουν συνεργασία με τους ντόπιους παραγωγούς της Θράκης. Έτσι μετά από ελέγχους συλλέγουν τον σιδερίτη από τους ντόπιους παραγωγούς και όχι από δάσωση περιοχές (οικολογική συνείδηση) και κατασκευάζουν το ρόφημα tuvunu!
To tuvunu φαίνεται να εχει ξετρελάνει και τους ξένους μιας και η εταιρία εξάγει το ρόφημα σε πολλές χώρες όπως την Γερμανία, την Αγγλία και την Αμερική. Στην χώρα μας θα το βρείτε σε επιλεγμένα μάρκετ και σας προτείνω να το παραγγείλετε εαν δεν το βρίσκετε. Η τιμή μου είναι πολύ καλή. 
Όπως σας προανεφερα, εμάς μας έχει ξετρελάνει. Τα παιδιά μου το έχουν καταευχαριστηθει και επειδή προέρχεται από το βότανο σιδερίτη το καταναλώνουν χωρίς εγώ να ανησυχώ οτι λαμβάνουν καφεινες, ταννινες κλπ. Το tuvunu περιέχει σιδερίτη, μέλι, μαύρη ζάχαρη  και λεμόνι και η γεύση του είναι εξαιρετική. 



Τώρα γιατί σας το προτείνω;
  • Είναι υγιεινό ρόφημα 
  • Μπορείτε να το καταναλώσετε όλη την διάρκεια της ημέρας ζεστό και κρύο
  • Δεν περιέχει ίχνος από ταννινες (σε αντίθεση με τα άλλα έτοιμα τσάγια που κυκλοφορούν)
  • Προέρχεται απο ελληνική εταιρία
  • Μπορούν να το καταναλωσουν  και τα παιδιά

 Η εταιρία παράγει ακόμη ένα είδος tuvuvu το free που δεν περιέχει καθόλου θερμίδες. Οι κυρίες που κάνετε δίαιτα θα το λατρέψετε παγωμένο σίγουρα. 
Στην υγειά του tuvunu λοιπόν!




2 comments:

Anna Michti said...

Τι ωραία πρόταση Μαρία μου!
Λατρεύουμε το κρύο τσάι οικογενειακώς και αν είναι και από ελληνική εταιρεία...ακόμα καλύτερα!

Mαρία Γεωργακού said...

Το συγκεκριμενο εχει εξαιρετιλκη γευση και ειναι βοτανο! Οποτε μας κανει καλο στην υγεια!@Anna Michti