#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Wednesday 5 July 2017

Μυστικά ομορφιάς και ευεξίας για μαμάδες Νο24- Beauty and wellness tips for moms No24

Ολοκληρωνοντας το "μίνι αφιέρωμα" στην φροντίδα μαλλιών σήμερα θα ασχοληθούμε με τους τυχερούς που έχουν κανονικά μαλλιά. Δηλαδή όλους εκείνους και εκείνες που δεν έχουν προβλήματα λιπαρότητας ούτε ξηρά μαλλιά. 

credits


Μην νομίζετε οτι τα κανονικά μαλλιά δεν χρειάζονται και αυτά την φροντίδα τους. Τα συγκεκριμένα πρέπει να διατηρηθούν απαλά και λαμπερά χωρίς να φθαρούν από υπερβολικές περιποιήσεις. Έτσι όσες διαθέτουν κανονικά μαλλιά θα πρέπει να : 
1. Μην λούζουν τα μαλλιά πολύ συχνά. Ιδανικά τα μαλλιά θα πρέπει να λούζονται κάθε 3-4 μέρες
2. Να λούζουν τα μαλλιά με χλιαρό νερό. Το πολύ ζεστό νερό καταστρέφει την τρίχα και τα κάνει να χάνουν την λάμψη τους. 
3. Το θαυματουργό αμυγδαλελαιο είναι σύμμαχος για υγιή μαλλιά. Ακολουθήστε την κούρα περιποίησης που παρουσιάζετε εδώ και θα δείτε οτι τα μαλλιά σας να είναι μαλακά και λαμπερά. 
4. Το τακτικό κούρεμα δεν προσφέρει μόνο ωραίο styling στα μαλλιά. Κουρεύοντας τακτικά τα μαλλιά, οι τρίχες  παραμένουν υγιής και οι άκρες που φθείρονται γρήγορα αποβάλλονται. Ιδανικός χρόνος που θα πρέπει να γίνετε ενα κούρεμα είναι κάθε 35-45 μέρες! 
5. Αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά χωρίς την χρήση θερμαντικών συσκευών. Το πιστολάκι ή η μασιά ισιωματος αφυδατώνει την τρίχα πολυ εύκολα.

credits


Τελος, μην ξεχνάτε οτι η διατροφή είναι πολύ σημαντική. Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή με επαρκή ποσότητες νερού. 

Εαν έχετε λιπαρά μαλλιά, φροντίστε τα ακολουθώντας την κούρα περιποίησης που σας προτείνω εδώ
Εαν έχετε ξηρά μαλλιά , ακολουθήστε την κούρα περιποίησης που θα βρείτε εδώ

No comments: