#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Monday 17 July 2017

Eνα φυτό, πολλές δράσεις: Aloe Vera Naxos & Διαγωνισμός- One plant- many uses- Αloe Vera Naxos

Πριν από αρκετό καιρό ήρθε στο σπίτι μου ένα δέμα που περιλάμβανε ένα προϊόν από το όμορφο νησί της Νάξου. Αν και δεν έχω επισκεφθεί την Νάξο, έχω ακούσει οτι είναι ένα νησί που παράγει πληθώρα προϊόντων και καλύπτει ανάγκες σε πολλά είδη σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Εντούτοις, όταν διάβασα οτι η συγκεκριμένη aloe vera gel  παράγετε  από Ναξιωτες παραγωγούς δεν σας κρύβω οτι μου δημιούργησε μεγάλη έκπληξη.
Φυσικά αναφέρομαι στην ALOVEN   την εταιρία που δημιουργηθηκε απο μια ομάδα παραγώγων που καλλιεργούν το φυτό aloe vera barbadensis στην όμορφη Νάξο και παράγουν τζελ αλόης.




Για όσους δεν γνωρίζουν, η αλόη και κατ' επέκταση το τζελ αλόης που παράγεται από το φυτό, είναι ένα καλλυντικό που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό (επουλωτικές, αναπλαστικές, ενυδατικες, καταπραυντικες είναι μόνο μερικές από αυτές). Προσωπικά θεωρώ οτι το τζελ αλόης είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι μιας και έχει τόσες ιδιότητες. Είναι με άλλα λόγια ενα πολυμορφικό προϊόν!
Έχοντας πάντα κατά νου οτι το τζελ αλόης είναι τόσο χρήσιμο, θέλησα  να "βάλω" την aloe vera gel Eloven  σε πρόγραμμα εντατικών δοκιμών. Εξάλλου αυτή την περίοδο, φαίνεται οτι η αλόη είναι της μόδας και όπου και αν σταθείς θα αντικρισεις ένα προϊόν αλόης ή τζελ αλόης να πουλιέται. Μετα από περίπου ένα μήνα "δοκιμών", θεωρώ οτι μπορώ να σας πω την γνώμη μου οτι η Aloven aloe vera gel είναι οτι καλύτερο υπάρχει αν ψάχνετε για φυσικό τζελ aloe vera.
Aρχικα να σας τονίσω οτι η Aloven Aloe Vera gel πρόκειται για ένα προϊόν πιστοποιημενο βιολογικής γεωργίας. Κάθε χρόνο, οι καλλιεργητές και φυσικά η εταιρία περνούν  από διεξοδικούς ελέγχους έτσι ώστε να διατηρήσουν την πιστοποίηση και να μπορέσουν να την έχουν με τιμή στα προϊόντα τους και την συσκευασία αυτών. Έτσι το τζελ αλόης είναι 100% από βιολογικές καλλιέργειες που γίνονται στο νησί της Νάξου αυστηρά.


Η Νάξος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί που θεωρείται ιδανικό για την καλλιέργεια φυτών όπως αυτών της αλόης. Ο ήλιος σε συνδυασμό με το υπέδαφος του νησιού, μπορεί να αποδώσει καλλιέργειες με άριστο αποτέλεσμα.  Αυτη την ιδέα  εκμεταλλευτηκαν μια ομάδα δραστήριων παραγωγών το 2014 και θέλησαν να κάνουν το όραμα τους πραγματικοτητα και όπως φαίνεται ύστερα από πολύ κόπο και μπόλικη δουλειά το πέτυχαν άριστα μιας και το τζελ που παράγεται είναι καθαρό τζελ αλόης.
Χρησιμοποιωντας την μέθοδο του φιλεταρισματος (αφαιρείται το εξωτερικό δέρμα του φυτού και λαμβάνεται προς χρήση μόνο το καθαρό φιλέτο γέλης) και μια σειρά από επεξεργασίες ήπιας μορφής αλλά με το μέγιστο αποτέλεσμα, η Aloven  παράγει τζελ αλόης ανώτερης ποιότητας και μεγαλύτερης περιεκτικοτητας σε θρεπτικά συστατικά της αλόης σε σχέση με άλλες εταιρίες. Έτσι μπορούμε να πούμε οτι χρησιμοποιωντας της Aloven aloe vera  είναι σαν να έχουμε ένα φρέσκο προϊόν τζελ αλόης στην διάθεση μας κάθε φορά που την καταναλωνουμε.
Επιπρόσθετα, θα ήθελα να σας επισημάνω οτι κατά καιρούς έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα αλόης σε μορφή τζελ. Το συγκεκριμένο το αγάπησα από την πρώτη στιγμή γιατί έχει μια ευχάριστη μυρωδιά που είναι αποδεκτή ακόμη και από τα παιδιά μου που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει απο άλλες εταιρίες και έχουν βρει την μυρωδιά τους δυσάρεστη.
Μιας και όπως σας είπα η Aloven είναι ένα φυσικό προϊόν τζελ αλόης, μπορώ να το χρησιμοποιησω άφοβα στα παιδιά μου (σας έχω αναφέρει οτι έχουν ατοπικο δέρμα, και η αλόη ενυδατώνει φυσικά το δέρμα τους) και τώρα το καλοκαίρι με έχει κυριολεκτικά βοηθήσει ν' αντιμετωπισω την φαγούρα από τα τσιμπήματα των εντόμων.
Επίσης τις νύχτες που η ζέστη είναι αφόρητη, η τζελ αλόης της Aloven είναι μια αναζωογόνηση για την επιδερμίδα μου και δρα αναπλαστικά στα σημάδια από τα σπυράκια που με ταλαιπωρουσαν τους χειμερινούς μήνες. Μέσα σε διάστημα 30 ημερών είδα μεγάλη βελτίωση και σίγουρα θα πρότεινα το τζελ αλόης Aloven σε όποιον αντιμετωπιζει προβλήματα ακμής- σπυράκια. Δυστυχώς τους καλοκαιρινους μήνες, η ζέστη δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια να χρησιμοποιησουμε πολλά προϊόντα φροντίδας στο πρόσωπο γιατί ζεσταινομαστε. Φανταστείτε όμως να έχετε ένα προϊόν τόσο δροσερό στην χρήση που να δρα και τόσο αποτελεσματικα.



Σε σύγκριση με άλλα τζελ αλόης που έχω δοκιμάσει, το τζελ της Aloven δεν μου αφήνει το δέρμα στεγνό το επόμενο πρωινό. Δεν νιώθω μια "γλιτσα" στο πρόσωπο όταν το χρησιμοποιω και όταν περάσουν αρκετές ώρες δεν νιώθω το δέρμα μου να κολλάει. Απορροφάται γρήγορα αλλά από την άλλη δρα τόσο αποτελεσματικα που νιώθω την ενυδάτωση στο πρόσωπο μου.
Όπως σας ανέφερα οι δοκιμές μου θέλω να είναι δύσκολες και απαιτητικές πριν σας προτείνω ένα προϊόν. Έτσι θέλησα να δυσκολέψω ακόμα το "testing" για την Aloven Aloe vera και την δοκίμασα ακόμη και μετά από την χρήση μάσκας προσώπου  με καμφορα και ζεολιθο (έντονα καθαριστικές μάσκες) οπου το πρόσωπο γίνετε αρκετά στεγνό και τραχύ. Το αποτέλεσμα μετά από την χρήση του τζελ αλόης σαν μάσκα ήταν εκπληκτικό.
Αυτό που  θα ήθελα να προτείνω σαν αλλαγή είναι ίσως κάποια συσκευασία σε μορφή applicateur γυάλινου για να είναι πιο χρηστικό στην καθημερινοτητα. Θα ήθελα δηλαδή να έχω το τζελ μέσα στην τσάντα μου έτοιμο προς χρήση στην βόλτα με τα παιδιά μιας και το γυάλινο βαζάκι που θα βρείτε το προϊόν σήμερα για εμένα είναι λίγο περιοριστικό ως προς τις μετακινησεις.
Η τιμή του τζελ είναι πολύ καλή και έτσι μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς τύψεις σε πολλά σημεία πώλησης που θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. 
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Aloven εδώ  και στην σελίδα της εταιρίας  στο facebook


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Kαι επειδή το τζελ αλοης της Aloven είναι εκπληκτικό, θα ήθελα να το δοκιμάσετε και εσείς. Έτσι η Aloven προσφέρει 4 τεμάχια Aloven aloe vera gel σε τυχερούς για  να το χρησιμοποιησουν σε συσκευασία full size!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό
1. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης
2.Κάντε like στην σελίδα της Aloven στο facebook
3. Kάντε like στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook
4.  Kοινοποιήστε την φωτογραφία του διαγωνισμού (θα την βρείτε πατώντας εδώ)

Προαιρετικά
Ακολουθηστε την Aloven στο instagram
Aκολουθήστε το beauty harmony blog στο instagram

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσετε τα 4 βήματα του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 στις 12 το μεσημέρι . Μετα το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα γίνει κλήρωση με βάση το πρόγραμμα random.org. Τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν σε αυτό το ποστ και στην φωτογραφία του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν σε 2 μέρες οι τυχεροί, η κλήρωση θα επαναληφθεί. Τα δώρα θα σταλούν από εμένα ταχυδρομικά στους τυχερούς.
Καλή επιτυχία!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Με τόσες πολλές  συμμετοχές θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πήρατε μέρος στον διαγωνισμό. Σύμφωνα με την κλήρωση του random.org οι 4 τυχεροί (με βάση την σειρά εμφάνισης της κλήρωσης) που κερδίσουν από ένα τεμάχιο aloven aloe vera gel είναι:
Νo21 Sofia Tamtakou
No1 Olga Martova
No90 Αννα Πλατιδου
Νο12 Anna Michti

Παρακαλώ τις τυχερές θα επικοινωνήσουν για να τους σταλεί το δώρο. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν μέσα σε 2 μέρες , η κληρωση θα επαναληφθεί!




No comments: