#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Friday 5 May 2017

Προιοντα Ομορφιάς Cura Naturale- Cura Naturale beauty products

Στην συνάντηση των 6 bloggers που πήγα πρίν από μερικές εβδομάδες  είχα την χαρά να γνωρίσω μερικά από τα προϊόντα μιας νέας εταιρίας για έμενα της Cura Naturale. H αλήθεια είναι οτι δεν την είχα καν ακουστά και με την παρέα των άλλων bloggers είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά για την συγκεκριμένη εταιρία.
Για όσες δεν γνωρίζουν την Cura Naturale, πρόκειται για μια εταιρία ελληνική που δημιουργεί τα καλλυντικά στα Ιωάννινα.  Οι αδερφές Κωστάκη, αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές του στην χημεία, θέλησαν να ασχοληθούν με την μεγάλη τους αγάπη, τα χειροποίητα καλλυντικά φυσικής προέλευσης.




Όλα τα προϊόντα προέρχονται από αγνά συστατικά (αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα κ.α)που προσφέρει η φύση απλόχερα  και αποθηκευονται σε όμορφες συσκευασίες. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν επιβλαβή δράση για τον ανθρώπινο οργανισμό (paraben, silicones κλπ). Ένα ακόμη συν στα cura naturale καλλυντικά είναι οτι δεν δοκιμάζονται σε ζώα πριν διαθέτουν προς πώληση και επίσης είναι σε πολύ λογικές τιμές κάτι που τα κάνει προσβάσιμα σε όλους. 
Τα προϊόντα της Cura Naturale είναι αρκετά και ανανεώνονται συνέχεια. Εξάλλου η αγάπη για δημιουργία νέων προϊόντων κάνει τις δημιουργούς  της Cura Naturale να μην σταματούν ποτέ. Η Cura Naturale προσφέρει ολοκληρωμένη καμπίνα ομορφιάς προσώπου αλλά και σώματος.  Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα τους και θα εκπλαγείτε. 
Eπιπροσθετα θα βρείτε προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών  Στα μεγάλα πλεονεκτηματα που θα έβαζα στην συγκεκριμένη εταιρία είναι οτι μπορεί να προσφέρει και εξιδεικευμενα καλλυντικά για εσάς. Τι εννοώ; Ανάλογα τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει η επιδερμίδα σας, η Cura Naturale μπορεί να σας παρασκευάσει τα δικά σας προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Εξαιρετικό έτσι; 



Στην συνάντηση που σας ανέφερα παραπάνω,  οι ιδιοκτήτριες της Cura Naturale, θέλησαν να μας τροφοδοτήσουν με πολλά προϊόντα full size αλλά και δείγματα.
Τα προϊόντα που έλαβα σε μορφή δειγμάτων είναι

  • Segreto κρέμα  ενυδάτωσης και σύσφιξης 
  • Fresco ορός ματιών 
  • Delizia λοσιόν προσώπου
  • και ένα προϊόν full size το 
  • perfetto ορός νύχτας. 


Η γνώμη μου για τα προϊόντα

Segreto. Είναι μια κρεμά ενυδάτωσης και σύσφιξης του προσώπου με αλόη και συνένζυμο Q10. Μου άρεσε η υφή της γιατί είναι ελαφριά και απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Με μια λεπτή μυρωδιά του θυμίζει γιασεμί, τα συστατικά αυτής της κρέμας βοηθούν στην παραγωγή  κολλαγόνου και ελαστινης. Η αλήθεια είναι οτι το δέρμα μου δεν χρειάζεται σύσφιξη οπότε δεν μπορώ να σας πω τι πραγματικά προσφέρει όμως η ενυδάτωση που υπόσχεται είναι πολύ καλή και διαρκεί.

Fresco. Πρόκειται για έναν όρο ματιών σε μορφή τζέλ. Ιδανική εαν υποφέρετε από πρηξίματα στα μάτια, σακούλες και μαύρους κύκλους. Απορροφάται γρήγορα και δεν χρειάζεται έντονο μασάζ στην περιοχή. Η αλόη και το έλαιο argan που περιέχει είναι γνωστά για την ευεργετικές τους ιδιότητες όσον αφορά την ενυδάτωση και αναζωογόνηση που προσφέρουν. Αν και χρησιμοποιήσα το δείγμα σε ελάχιστο χρόνο για να μπορέσω να εκφέρω γνώμη, μπορώ να πω οτι ένιωσα, τα μάτια μου να είναι πιο ξεκούραστα. Ειδικά το βράδυ, μετά από πολλές ώρες με τα γυαλιά ένιωσα ανακούφιση στα μάτια!

Delizia. Η συγκεκριμένη λοσιον προσωπου έγινε αμεσως απο της αγαπημένες μου. Το εκχυλισμα αγγουριου αλλα και η αγαπημενη μου λεβαντα, με έκαναν αμέσως να τα αγαπήσω και να τελειώσω το δειγματακι αρκετα γρηγορα. Μου άρεσε η νότα φρεσκάδας που ένιωσα όταν θέλησα να κάνω demaquillage αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας όταν θέλησα μια νότα φρεσκάδας στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Perfetto. Είναι ένα προϊόν νύκτας σε μορφή λαδιού/ serum που υπόσχεται αντιοξειδωτική δράση. Περιέχει αργανελαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, αιθέριο έλαιο πελαργονιου αλλά και raspeberry oil και  cranberry oil. Όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για να προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στο δέρμα. Μάλιστα σε πολλούς πολιτισμούς τα χρησιμοποιούσαν και ως αντιρυτιδικά προϊόντα (και καλά έκαναν δηλαδή αφού αποδείχτηκε οτι δρούν έτσι). Μου άρεσε πολύ η συσκευασία γιατί δεν χρειάζεται να σπαταλάς μεγάλη ποσότητα για να προσφέρεις ένα ωραίο μασάζ στο πρόσωπο σου κάθε βράδυ. Μερικές σταγόνες είναι αρκετές για το πρόσωπο αλλά και τον λαιμό. Στα θετικά του προϊόντος είναι οτι η λιπαρότητα που προσφέρει αυτό το serum απορροφάται εύκολα από το δέρμα και έτσι δεν λερώνει το μαξιλάρι. Έχει μια λεπτή διακριτική μυρωδιά που χάνεται μέσα σε λίγη ώρα (δεν μου αρέσουν οι έντονες μυρωδιές στον ύπνο). Το αποτέλεσμα όμως διαρκεί μέχρι το πρωί. Ενυδατωμένο δέρμα, απαλό και λαμπερό. Οτι δηλαδή χρειαζόμαστε όλες!


Τα προϊόντα της Cura Naturale θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά μπορείτε να τα αποκτήσετε και μέσα απο το eshop της εταιρίας
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιοντα μπορείτε να πάρετε και στο mail της Cura Naturale  info@curanaturale.gr αλλα και στην σελίδα της Cura Naturale στο facebook.

*PR SAMPLE . Διαβάστε το disclaimer μου 

1 comment:

zina said...

Δεν τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα, οποτε σε ευχαριστω για την παρουσιαση