#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Monday 13 March 2017

Πασχαλινός διαγωνισμός Tiny Sweets ΕΛΗΞΕ! Easter giveaway by Tiny Sweets

Λένε οτι άμα περάσουν οι πρώτοι Χαιρετισμοί στην εκκλησία, θα πρέπει να ετοιμάζεστε για το Πάσχα. Και επειδή όλοι αρχίζουμε να κοιτάζουμε για λαμπάδες σε βαπτιστηρια, φίλους και τον .. εαυτό μας είπα να σας βοηθήσω φέτος και να σας απαλλάξω απο την έρευνα για την πιο γουστόζικη λαμπάδα. 
Τις πιο γουστόζικες λαμπάδες θα τις βρείτε φέτος στο Tiny Sweets. Νομίζω ότι αν ρίξετε μια ματιά στην σελίδα του Tiny Sweets στο facebook θα δείτε ότι ειναι πανέμορφες. Επίσης είναι σε προσιτή τιμή για να μην πονοκεφαλιαζει ο νονός/νονά!
Την δημιουργό των Tiny Sweets, την Έφη, την γνώρισα όταν πήγα να γεννήσω τον γιο μου. Η Έφη έχει σπουδάσει μαιευτική αλλά νομίζω ότι τα καλλιτεχνικά πάντα την τραβούσαν περισσότερα. Οι δημιουργίες της με πολυμερικο πηλό είναι αξιοθαυμαστες. Είμαι σίγουρη ότι θα μου πείτε οτι πολλοί ασχολούνται με τον πολυμερικό πηλο τα τελευταία χρόνια αλλά οι δημιουργίες της Εφης διαφέρουν. Φτιαγμένες με αγάπη και πολύ μεράκι όλες, έκαναν την Έφη να ασχοληθεί επαγγελματικα με αυτές και πλέον να είναι κορυφαίες στο είδος τους. 
Κάθε φορά που θα χρειαστώ μια πρωτότυπη δημιουργία, θα απευθυνθώ στην Έφη και τo Tiny Sweets! Πάντα πρόσχαρη και έτοιμη να καλύψει και τις  πιο περίεργες ιδέες μου, η Έφη έχει δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια. Το βαζακι με το λαδι στην βαπτιση του  γιου μου  φιλοτεχνηθηκε από την ίδια και έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα ίδια σχόλια, λάβαμε και στα μαρτυρικά του Στέφανου, το βαπτιστηρι μου (ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να σας παρουσιάσω την βάπτιση του πνευματικού μου παιδιού). Μοναδικά, πρωτότυπα και χαρούμενα.
Η Έφη και το Tiny Sweets είναι γενναιόδωροι και θέλησαν να προσφέρουν μια πρωτότυπη λαμπάδα για έναν/μια τυχερή του beauty harmony blog. Ιδανική για όλες τις ηλικίες αυτή η λαμπάδα δεν θα περάσει απαρατήρητη! (το μπισκότο δεν τρώγεται, μόνο θαυμάζετε και μπορεί να γίνει ωραίο διακοσμητικό, μπρελόκ, μενταγιόν κλπ)

lampada easter


Τι λέτε ; Θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό; Μπορεί να είστε εσείς η/ο τυχερός!
Τα βήματα απλά 
1. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης (είναι πανεύκολο) μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στις 12 το μεσημέρι. 
2. Κάντε like στην σελίδα του Tiny Sweets στο facebook (γιατί είναι σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη μας)
4. Κοινοποιήστε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε πατώντας εδώ

Προαιρετικά 
Αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση, γιατί είναι ωραία να επικοινωνουμε και αν θέλετε προσκαλέστε φίλους, γνωστούς να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μας. 

Συμμετοχές που δεν έχουν ολοκληρώσει και τα 4 βήματα δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Σε περίπτωση που κληρωθείτε, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στείλουμε το δώρο σας! H λαμπάδα  θα σταλεί στην/στον τυχερό/η από το Tiny Sweets. Ο νικητής/τρια θα αναδειχθεί μέσω κληρώσεως random.org και θα ενημερωθεί μέσω e-mail (που θα έχει δώσει στην φόρμα συμμετοχής). O τυχερός/τυχερή  θα πρέπει να απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, το δώρο θα δοθεί στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας.  Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν και στην σχετική ανάρτηση του ιστολογιου αλλά και στην σελίδα του beauty harmony blog στο facebook

Καλή επιτυχία!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ευχαριστούμε όλες και όλους που λάβαινε μέρος στον διαγωνισμό. Η τυχερή του διαγωνισμού είναι η Ευδοκία Τσόγκα. 
Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών, το δώρο θα δοθεί στον επόμενο επιλαχών με σειρά προτεραιοτητας
1. Κλητία Γιαλαμα
2. Μaria Vougiouklaki





1 comment:

athinave said...

Ευχαριστούμε πολύ!