#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 22 January 2017

Διαγωνισμός Handmade Sofia- Giveaway Handmade Sofia ΕΛΗΞΕ



Αν και τα χιόνια πέρασαν, το κρύο συνεχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ειδικά τις πρωινές ώρες. Τα μερομήνια (λαϊκή παραδοσιακή πρόβλεψη καιρού στην Ελλάδα) αναφέρουν ότι ο χειμώνας θα είναι βαρύς. Οπότε θα πρέπει να εξοπλιστούμε κατάλληλα.

Το Beauty Harmony Blog εξασφάλισε ένα μοναδικό χειροποίητο δώρο για εσάς φτιαγμένο κατά παραγγελία για τους φίλους του ιστολογιου.

Η Σοφία που είναι η δημιουργός του  Handmade Sofia έφτιαξε με πολλή αγάπη ένα ζευγάρι επικάρπια γάντια και σας τα κάνει δώρο για έναν/μια τυχερό του Beauty Harmony Blog!


Το ιδανικό δώρο για τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι τα χειροποίητα επικάρπια γάντια από το handmade Sofia!
Αξίζει να σας αναφέρω μερικά πράγματα για το handmade Sofia και την δημιουργό του. H Σοφία είναι μια μαμά με 4 παιδιά (αγορομάνα) που μένει στην φιλόξενη Κοζανη και αγαπά το πλέξιμο. Το πλέξιμο το έμαθε από την μαμά της και από πολύ μικρή ηλικία πλέκει και με βελόνες αλλά και με το βελονάκι. Μέχρι τώρα έχει πλέξει διάφορα αξεσουάρ (κασκόλ, γάντια, φουλάρια, σκουφάκια, κάλτσες) αλλά και κουβέρτες, ποντζο, μπολερό και πολλά διακοσμητικά. Αν μπείτε στην σελίδα της είμαι σίγουρη ότι θα θαυμάσετε τις υπέροχες ουρές-γοργόνας αλλά και καρχαρία που έχει πλέξει για τους μικρούς φίλους του handmade Sofia. Βέβαια τα σκουφάκια και τα κασκόλ της αυτή την περίοδο κάνουν θραύση! Η Σοφία αγαπά το πλέξιμο και δηλώνει ότι «της αρέσει να πλέκει ότι την ενθουσιάζει». Εάν λοιπόν και εσείς έχει κάτι κατά νου και ψάχνετε το άτομο που θα σας πλέξει αυτό που θέλετε, η Σοφία είναι η ιδανική για να κάνει την σκέψη σας πραγματικότητα! Επικοινωνήστε μαζί της και σίγουρα θα σας καταπλήξει με τις δημιουργίες  στο πλέξιμο!

Το δώρο  που σας χαρίζει η Σοφία είναι ένα ζευγάρι επικαρπια ριγέ γάντια στα χρώματα του μπεζ και καφέ. Τα γάντια αυτά μπορούν να φορεθούν και από άντρα αλλά και από γυναίκα και είναι πολύ ζεστά! Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πρακτικά είναι εάν είστε μαμά!



Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε το υπέροχο αυτό χειροποίητο δώρο ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα
  1. Κάντε like στην σελίδα του Handmade Sofia στο facebook
  2. Kάντε like στην σελίδα του Beauty Harmony Blog στο facebook
  3.  Σχολιάστε  κάτω από την φωτογραφία της ανάρτησης που θα βρείτε  (πατώντας έδω) προσκαλώντας  2 φίλους σας να κάνουν like
  4. Κάντε κοινοποίηση -share την φωτογραφία του διαγωνισμού
  5.  Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος  αυτής της  ανάρτησης
Συμμετοχές που δεν έχουν ολοκληρώσει και τα 5 βήματα δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα.  
Σε περίπτωση που κληρωθείτε, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να μας δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στείλουμε το δώρο σας! Ο νικητής/τρια θα αναδειχθει μέσω κληρώσεως random.org. O τυχερος/τυχερή  θα πρέπει να απαντήσει σε διάστημα 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, το δώρο θα δοθεί στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας. 
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2016 μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2016(12 το μεσημέρι).  Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση. 

 Καλή επιτυχία!

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού
Ευχαριστουμε για τις συμμετοχές σας. 
Η τυχερή είναι η Σωτηρία Μπιλιανού και επιλαχουσες οι είναι οι  Angie Chroni  και Κiki Sakalidou. Συγχαρητηρια στην τυχερη!

5 comments:

Peloma BoQ said...

Τι υπέροχα γαντακια!!!Καλη επιτυχία σε όλους

Maria's Little Men.gr said...

Πανέμορφα Μαράκι! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φορέσει ποτέ μου τέτοια γάντια...χεχεχε Λες να είναι το τυχερό μου? χεχεχε Καλή επιτυχία σε όλους

Handmade Sofia said...

σας ευχαριστω πολυ...
δες τε στη σελιδα μου κατι νεο....
ερχονται πολλα

My Little World said...

Τα παρέλαβα τα γάντια και ειναι ακόμα πιο ωραία απο κοντά! Χίλια ευχαριστώ!!! Σωτηρία

Mαρία Γεωργακού said...

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λόγια