#navbar { height: 0px; visibility: hidden; display: none;}

Sunday 26 October 2014

17-24 Οκτωβρίου παγκοσμια εβδομαδα αφιερωμένη στις Συμβούλους της La Leche Legue International- 17-24 October international week of La Leche Legue International leaders

Γειά σας! Σήμερα θα ήθελα να ξεκινήσω την αναρτήσή μου δανειζόμενη μια άλλη ανάρτηση απο ένα άλλο ιστολόγιο. Αυτό της /gunaikakaimama.blogspot.gr (για όσους  δεν έχετε επισκεφθεί αυτό το ιστολόγιο, μην παραλέιψετε να το κάνετε, ειναι παρά πολύ καλό)


"Πολλές γυναίκες ξεκινάνε το όμορφο ταξίδι τους στο θηλασμό παρέα με όλες τις πληροφορίες που μάζεψαν κατά την εγκυμοσύνη τους. Στο μαιευτήριο συχνά οι νοσοκόμες είναι πρόθυμες να βοηθήσουν , αλλά η ιστορία έχει δείξει πως σπάνια είναι επαρκώς ενημερωμένες και ικανές για κάτι τέτοιο. Πού θα μπορούσε λοιπόν να απευθυνθεί μια μητέρα για οποιαδήποτε απορία της?Αρχικα στις συμβούλους θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού LLL οι οποίες βοηθούν τις μαμάδες εθελοντικά μέσω τηλεφώνου ή από κοντα στις μηνιαίες συναντήσεις του Συνδεσμου"


Τι θα μπορούσαμε να πούμε για όλες αυτές τις μαμάδες που στην συνέχεια γίνανε σύμβουλοι θηλασμού και βοηθήσανε άλλες μαμάδες να μάθουν την τέχνη του θηλασμού;Γεμάτες αγάπη προσπαθούν να βοηθήσουν τις άλλες μαμάδες για τον θηλασμό και το κάνουν πάντα δωρεάν!
Ευχαριστούμε που βοήθησαν και συνεχίζουν να στηρίζουν! 


No comments: